x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A JÓ HÍR! Telekomosok, Vodafonosok százezrei kapnak DECEMBERBEN JÓVÁÍRÁST! Ennyi pénzre számíts :
Mindenegyben Blog - 2020. november 16. (hétfő), 10:06

ITT A JÓ HÍR! Telekomosok, Vodafonosok százezrei kapnak DECEMBERBEN JÓVÁÍRÁST! Ennyi pénzre számíts :

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 16

Kiderültek a részletek: a decemberi számlákon írják jóvá a 30 napos ingyenes internet hozzáférést.A középiskolások és a középiskolásokat tanító pedagógusok 30 napra ingyenes internetelérést kapnak a kormánytól.

A korlátozások szerint a 9. évfolyamtól a diákok digitális oktatásban folytatják a tanévet december 10-ig. A kormány most ezen tanulóknak és tanáraiknak segít azzal, hogy számukra az elkövetkező 30 napra ingyen internetelérést biztosít. „Ez magyarul annyit jelent, hogy akik digitális oktatásban vesznek részt, és ezért internetet használnak, erre az időszakra ingyen használhatják az internetet. Majd lesz egy vita erről a cégekkel, de most fontos, hogy a családok ezt a segítséget megkapják” – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

Hirdetés
[ ]

Mit kell tenni?Levelet kell írni a szolgáltatónak (lehetőleg elektronikusan), hogy igénybe akarjuk venne a kedvezményt.Ebben a levélben büntetőjogi felelősségünk tudatában nyilatkozni kell, hogy jogosultak vagyunk a kedvezményre.

A magyarországi települések 85 százalékában találtak koronavírussal fertőzött személyt, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az országban mindenhol jelen lehet a vírus – mondta az országos tisztifőorvos vasárnap, a közmédiának nyilatkozva.

  Müller Cecília úgy fogalmazott, mindenki akkor jár el helyesen, ha magát, illetve a vele nem egy háztartásban élőket potenciálisan fertőzöttnek tekinti és ennek megfelelően tartja a kapcsolatot másokkal.Kiemelte, a jelenlegi helyzetben mindennél fontosabb a fertőzöttek számának csökkentése, hogy mérsékelni lehessen az egészségügyi rendszerre nehezedő extrém terhelést.Egész Európa küzd a járvány megfékezésével, terjedésének lassításával, Magyarországon is napról napra több a pozitív eset – mondta.A tisztifőorvos emlékeztetett, azért vezettek be szigorú korlátozó intézkedéseket, hogy egyre kevesebb találkozás történjen az emberek között. Erre azért is szükség volt, mert szinte nincs már olyan család, amelynek környezetében nem regisztráltak pozitív személyt – tette hozzá.Müller Cecília megerősítette, szombaton 4.238 új koronavírusos esetet találtak és 7.013 embert kezelnek kórházban, akik közül 569-en vannak lélegeztetőgépen, ami rendkívüli terhelést jelent az egészségügyi rendszernek.Hangsúlyozta, nem győz köszönetet mondani az egészségügyi dolgozóknak, akiknek fizikailag és mentálisan is nehéz dolguk van. Müller Cecília azt kérte tőlük, tartsanak ki, a járványügyi szakemberek mindent megtesznek a terhelésük csökkentése érdekében.A tisztifőorvos rendkívül fontosnak nevezte, hogy aki tüneteket észlel magán, az ne menjen sehova, maradjon otthon és kérjen segítséget a háziorvosától.Az emberek rendkívül különbözőképpen reagálnak a vírusra: van aki szinte tünetek nélkül vészeli át a fertőzést, míg másoknál súlyos szövődmény alakul ki – mondta, majd aláhúzta, “bárki súlyosan megbetegedhet, ezért tartozunk felelősséggel egymás iránt”.Müller Cecília szólt arról is, szeretnék, hogy ne kelljen további szigorításokat bevezetni, erre pedig akkor van lehetőség, ha a lakosság fegyelmezetten betartja a jelenlegi szabályokat.Megjegyezte, a korlátozások bevezetését követő 2-4 hét után lehet majd látni, milyen eredményt hoztak a mostani szigorítások.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés