x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
FIGYELEM! Új tünetet azonosítottak, már ez is a koronavírus-fertőzés jele! Ez is egy gyakori tünet lehet >>>>
Mindenegyben Blog - 2020. november 16. (hétfő), 11:39

FIGYELEM! Új tünetet azonosítottak, már ez is a koronavírus-fertőzés jele! Ez is egy gyakori tünet lehet >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 16

Egy friss kutatás szerzői szerint sokaknál jár emésztőrendszeri panaszokkal is a koronavírus-fertőzés, sőt, a betegek 16 százalékánál nincs is más tünet.

Hirdetés
[ ]

Azt már mindnyájan tudjuk, hogy a koronavírus-fertőzésre figyelmeztető tünetek listáján szerepel a magas láz, a köhögés, súlyosabb esetben a légzési nehézség, a légszomj, illetve az ízlelés és a szaglás ideiglenes elvesztése, esetleg fejfájás, fáradékonyság, bőrkiütések. De egy friss, átfogó kutatás szerzői arra hívják fel a figyelmet, hogy bizony az emésztőrendszeri panaszokat sem szabad elbagatellizálni – ezek is intő jelek lehetnek.-írja a hazipatika. com.

A szerzők 36 korábbi tanulmány eredményeire alapozva az Abdominal Radiology című szaklapban azt írják, a koronavírus-fertőzöttek 18 százalékánál jelentkeznek emésztőrendszeri panaszok, 16 százaléknak pedig csak gyomor- és bélpanaszai vannak. Ezek közt a tudósok felsorolták az étvágycsökkenést, a hányingert, hányást, hasmenést, illetve az általános hasi fájdalmat is, tehát a tünetek elég sokfélék lehetnek.

A kormány több fronton is tárgyal a koronavírus-elleni vakcináról annak érdekében, hogy a magyar emberek mielőbb hozzájuthassanak majd az oltóanyaghoz, és kihirdette azt a rendeletet, amely egyszerűsíti és felgyorsítja a koronavírus ellen külföldön gyártott oltóanyagok és gyógyszerek Magyarországra történő behozatalát.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés