Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A NAGY 3 HÓNAPOS Őszi időjárás ELŐREJELZÉS :Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2021. Szeptemberben-októberben - novemberben
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 12. (vasárnap), 14:27

ITT A NAGY 3 HÓNAPOS Őszi időjárás ELŐREJELZÉS :Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2021. Szeptemberben-októberben - novemberben (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 12

ITT A NAGY 3 HÓNAPOS Őszi időjárás ELŐREJELZÉS :Napra pontosan mutatjuk hány fok és milyen idő lesz 2021. Szeptemberben-októberben - novemberben

Megosztott lesz az ősz

Szeptember:

Hirdetés
[ ]

Jelenleg még kellemes időnek örvendhetünk az országban, jövő hét végére azonban megjön a hideg is, ezt már egy észak-keleti áramlás hozza a Baltikum felől. Szeptember második fele tehát szöges ellentéte lesz annak, amit most a napokban tapasztalunk, a hőmérséklet csúcsértéke 20–23 fok körül alakul, többször eleredhet az eső, és szelesre fordul az idő. Tulajdonképpen az is kijelenthető, idén szeptember 14–15-én, illetve 18–19-én két lépésben érkezik meg hazánkba az ősz. Vénasszonyok nyara is várható a hónap utolsó hetében mintegy 5–6 napra, amikor is előre láthatóan ismét egy anticiklon teremt csendes, nyugodt körülményeket. Jelen állás szerint épp a hónapforduló idején jön az újabb változás: markáns lehűlés érkezik, sok helyen indulhat a fűtés, a szekrényekből előkerülhetnek a télikabátok.

Szeptember második fele például esős és hűvös lesz, jut pár nap a vénasszonyok nyarára, október pedig hullámvasútnak ígérkezik: 3–5 napos időközönként ugrálunk majd a végletek között. Ebben a hónapban jellemzően gyakran alakulnak ki az óramutató járásával megegyező irányban örvénylő anticiklonok Közép- és Kelet-Európa térségében, amelyek így vagy felettünk, vagy tőlünk keletre helyezkednek el, és kellemesen langyos időjárást hoznak. A levegő már nem melegszik a nyári szintre, sőt egyre hűvösebb, az átvonuló frontokból kevés csapadék hullik – szeptember a legszárazabb hónapok közé tartozik. Októberre pedig már beindulnak a mediterrán ciklonok, egyre többször kell jelentősebb vagy hosszan tartó csapadékra számítani, előkerülnek a téli ruhák, megjelenhetnek a hajnali fagyok.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés