Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége !Dollyról kell búcsúznunk ! Ég önnel művésznő!Váratlan szomorú hír jót Dollyról
Mindenegyben Blog - 2023. május 23. (kedd), 10:33

Itt a vége !Dollyról kell búcsúznunk ! Ég önnel művésznő!Váratlan szomorú hír jót Dollyról (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 23

Dolly legfrissebb dalát adta elő 74. születésnapján, majd bejelentette, hogy másfél év múlva lezárja a 43 évvel ezelőtt kezdett pályafutását, vagyis örökre búcsút int a színpadnak.

Dolly nevét 1980-ban jegyezte meg az ország, amikor csatlakozott a Hungária zenekarhoz. Az igazi és maradandó siker viszont a három évvel később alapított Dolly Roll révén jött el számára. Az énekesnő 43 éve elengedhetetlen alakja a hazai könnyűzenének, most mégis úgy határozott, hamarosan lezárja pályafutását.

Hirdetés
[ ]

A Bors meghívást kapott Dolly 74. születésnapjára, az Off Kultúrszövőgyárba, ahol együtt ünnepeltünk a Dolly Plusssz formáció tagjaival, pályatársakkal és persze barátokkal. A partin természetesen nem maradhatott el a rock and roll sem, így a banda a színpadon adta elő legújabb dalát, a Lesz még folytatás című bulihimnuszt, amit Fehér Attila írt, aki újonnan csatlakozott vissza a zenekarhoz és több slágert is jegyez magának. A Bors az élénk ünneplés közben kérdezte ki az élő legendát az új dalról és a jövőről, ami bizony egy meglepő fordulatot is rejtett magában nekünk és persze az énekesnő óriási rajongótáborának is.

– Attilának rengeteg jó dala van és sokat kutattuk, hogy melyiket is lehetne felhasználni.

Amikor meghallottam a Lesz még folytatást rögtön ráharaptam.

Hirdetés

Attilának egyébként voltak más tervei is de végül azt mondta hogy sokkal jobb itt mint máshol így mostantól együtt folytatjuk tovább pályafutásunkat Vagyis lesz még folytatás… – indította Dolly akinek elmesélte milyen áldozatokat hozott az évtizedeken át tartó sikerért Hiszen nem adják ingyen sikert

Dollyt sokan köszöntötték 75 születésnapja alkalmából Fotó Nagy Zoltán

Eltűntek az álbarátok

Nagyon nagy árat fizettem én is. Rengeteg mindenről lemondtam. Az az igazság, hogy 1980 óta egyetlenegyszer volt egy 12 napos szabadságom, máskor soha. Az elmúlt évtizedekben folyamatosan talpon voltam. Ez idő alatt szép sorban elmaradtak mellőlem azok az emberek, akik barátoknak mutatták magukat, de valójában nem voltak azok. Sokszor megbeszéltük, hogy na majd a jövő héten találkozunk, de nyilvánvalóan mindig közbejött egy buli és nekem mindig az volt az első. Aki pedig ezt nem értette meg, az valójában nem volt az én barátom. Akik megmaradtak, ők tudták, hogy mit vállalnak. Mára kevés barátom van, de ők igaziak – mondta az interjúban az énekesnő, 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés