Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Pár órája erősítették meg a hírt Gálvölgyi Jánosról
Mindenegyben Blog - 2023. május 23. (kedd), 20:13

Pár órája erősítették meg a hírt Gálvölgyi Jánosról

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 23

Pár órája erősítették meg a hírt Gálvölgyi Jánosról

Gálvölgyi János továbbra is kórházban fekszik, napokkal ezelőtti rosszulléte az egész országot felkavarta, mindenki egy emberként imádkozott a színészért.

Gálvölgyi János rosszulléte nem ismertelen senki számára, otthonában lett rosszul nem rég, majd miután lánya mentőt hívtak a színészhez és a mentő 1 óra múlva sem érkezett meg, így gyermekei maguk vitték őt kórházba.

Hirdetés
[ ]

Ott azonnal intenzív osztályra került, mélyaltatásba helyezték, a napokban pedig két lánya beszámolt arról, hogy édesapjuk túl van az életeszélyes állapoton, jobban van.Rózsa György, Gálvölgyi János legjobb barátja nyilatkozott legutóbb a színész jelenlegi állapotáról :

“János felesége, Judit hívott föl, így hamar megtudtam a jó hírt. Mindig hittem abban, hogy jobban lesz, mert el nem tudom képzelni, hogy bármilyen végzetes dolog történt volna vele. (…) Tudom nagyon jól, hogy mekkora trauma lehet ez az egész családnak, de János szerencsére olyan erővel és hittel vitte végig, hogy csak példaként tudom magam előtt is felállítani. Ha egyszer hasonló helyzetbe kerülök, remélem, én is ugyanígy fogok reagálni” – mondta.Nem tudtam volna elképzelni, hogy valamilyen visszavonhatatlan dolog történjen most is. Amikor találkozunk, minden alkalom felüdülés nekem.

Hiszem, ha majd beengednek hozzá az intenzív osztályra, ugyanezt fogom érezni. Ki fogjuk kacagni a halált! Nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni, hogy ketten 150 évesek vagyunk, ebből pedig ötvenet együtt töltöttünk el” – tette hozzá.

 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés