Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége , ez a nap is eljött ! Nincs többé Kis Grófo
Mindenegyben Blog - 2021. február 23. (kedd), 13:01

Itt a vége , ez a nap is eljött ! Nincs többé Kis Grófo

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 23

Kis Grófo nincs többé, nevet váltott

A mulatóskirály elárulta, nagyon fáj neki az édesapja elvesztése, a szerettei miatt viszont erősnek kell maradnia, most már ő a családfenntartó, Kis Grófoból Nagy Grófo lett.

Hirdetés
[ ]

Mint mesélte, egyedül csak az a tudat enyhíti a fájdalmukat, hogy édesapjuk „már odafönt a Jóistennek csinálja a jókedvet, neki okoz vidám perceket”. Édesanyjával és testvéreivel szerették volna, ha még sokáig köztük marad, ám nem így alakult.

– Van, hogy elkeseredem, ilyenkor a hitbe kapaszkodom. – mondta, hiszen úgy véli, édesapja is azt szeretné, ha a jövő felé tekintetének. Az énekesnek azért is erősnek kell maradnia, hogy édesanyjában is tartsa a lelket, az asszonyt egy pillanatra sem hagyják egyedül a szerettei.

Az énekes elárulta, a családjukban mindig is nagy volt az összetartás, most azonban még nagyobb lett, és szerinte ez így is marad örökre. Sokszor teszi fel a kérdést édesapjának, hogy merre járhat és hol lehet.

– Ilyenkor érzem, hogy a túlvilágról üzen nekem, azt súgja, ő már jól van, nyugodjak meg, minden a legnagyobb rendben – tette hozzá az énekes a Ripostnak.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés