Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
NYÍLIK az 1. magyarországi Disneyland!!! Emberarcú 3D-s beszélő fa, Flintstones vízibicikli és épített mesejelenetek közel 30 ezer négyzetméteren! Árak, nyitvatartás, megközelítés stb itt :
Mindenegyben Blog - 2021. február 23. (kedd), 13:58

NYÍLIK az 1. magyarországi Disneyland!!! Emberarcú 3D-s beszélő fa, Flintstones vízibicikli és épített mesejelenetek közel 30 ezer négyzetméteren! Árak, nyitvatartás, megközelítés stb itt : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 23

Emberarcú 3D-s beszélő fa, Flintstones vízibicikli és épített mesejelenetek – a közel 30 ezer négyzetméter alapterületű Kerekerdő Élménypark egész évben szabadtéri és fedett programokkal várja a családokat.

Az egész családnak kínál szórakozást a Kerekerdő Mesepark, amely a hét végén nyitotta meg a kapuit. A Vámospércsi út végén található szabadidőcentrumot 500 millió forintos EU-támogatásból hozták létre, mégpedig a Zsuzsi vonat vonalán, a volt Balla-tónál, az Olimpia fasor 23. alatt – írja oldalán a Cívishír.hu.

Az egész évben 30 ezer négyzetméteren nyitva tartó park szabadtéri és fedett programokat kínál vendégeinek. Kalandpályák, Flintstones vízibiciklik, különböző mesejelenetek és mesehős óriásbábok várják a legkisebbeket, de van bábszínház, trambulin és számos mesepavilon is.

Hirdetés

A belépő felnőttnek és gyereknek egyaránt 1500 forintba kerül, és bár ez tartalmaz két játék használatára jogosító kupont, minden más játékot és szolgáltatást további 500 forintos kuponokkal lehet igénybe venni. Ingyenesen látogathatók azonban a mesejelenetek, a tutajos pálya, a játszótér rengeteg (hálós kalandpálya, trambulin, ugrálóvár), a kisállat simogató és a 3D-s, emberi arcot formáló Mindentudás Fája – amely a park tervei szerint minden feltett kérdésre választ fog adni. A vízibicikli, a drótkötélpálya és a póni lovagoltatás már fizetős élményelemnek számít.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés