Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége!Megszületett az ügyészségi ítélet LL Junior kisfiának halála ügyében – összeomlott volt párja, Csilla!
Mindenegyben Blog - 2022. január 14. (péntek), 13:46

Itt a vége!Megszületett az ügyészségi ítélet LL Junior kisfiának halála ügyében – összeomlott volt párja, Csilla! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 14

A tragédiára a vád szerint Hopp Csilla barátnőjének mulasztása miatt került sor, mert nem járt el kellő gondossággal, így a felügyelete alatt álló kisgyermek kezét nem megfelelő módon és erővel fogta, illetve más módon sem akadályozta meg, hogy a 3 éves kisfiú – miután egyszer azt már megtette – újra az úttestre lépjen – írják indoklásképp a közleményben.

Hirdetés
[ ]

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség vele szemben gondatlanságól elkövetett emberölés vétsége miatt vádiratot nyújtott be a bíróságra, felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozva.Leírják: a kerületi ügyészség álláspontja szerint az édesanyát mulasztásban megnyilvánuló büntetőjogi felelősség nem terheli, mivel – valamennyi körülményt figyelembe véve – alappal bízhatott abban, hogy gyermeke a barátnője szoros és közvetlen felügyelete mellett kellő biztonságban van. A kerületi ügyészség ezért az édesanyával szemben a gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt indult eljárást megszüntette.

– Örülünk, hogy most lezárult Csilla szenvedése és meghurcolása. Az ügyészség megfelelően értékelte és mérlegelte a bizonyítékokat és az általunk beadott indítványokat, és a hatóság is arra az eredményre jutott mint mi, azaz hogy ügyfelem nem követett el bűncselekményt – mondta lapunknak dr. Horváth B. Gábor, Hopp Csilla ügyvédje.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés