Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT A végső pofon az OLTATLANOKNAK! Ha nem akarsz oltatni, akkor erről tudnod, kell, mert RAJTAD FOG hatalmasat csattanni!
Mindenegyben Blog - 2021. november 22. (hétfő), 23:11

ITT A végső pofon az OLTATLANOKNAK! Ha nem akarsz oltatni, akkor erről tudnod, kell, mert RAJTAD FOG hatalmasat csattanni! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 22

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális vezetője, Hans Kluge elmondása szerint a szervezetet nagyon aggasztja a vírus terjedése a kontinensen, amely márciusig akár 500 ezer ember halálához is vezethet, ha nem tesznek azonnali lépéseket a régió országai azért, hogy megfékezzék a járványt – írja a BBC nyomán a telex.

Kép: Pixabay

Kluge elmondta, hogy a hidegebb időjárás, az alacsony átoltottság és a delta variáns egyre prominensebb új alvariánsa, a Müller Cecília által a napokban csak delta plusznak nevezett új mutáns is szerepet játszanak a helyzet romlásában, amely miatt az utóbbi időszakban több országban is sorra dőlnek a fertőzöttségi rekordok, és egyre több helyen vezetnek be részleges vagy teljes lezárást.

Szerinte már az is jelentős változást hozhatna, ha többen viselnének maszkot, de természetesen jó lenne, ha többen kérnék az oltást és új intézkedéseket, kezeléseket is bevetnének ebben a helyzetben.

A szakember szerint a koronavírus ismét az elsődleges halálozási ok a régióban, de már tudjuk, hogy mit kell tenni ellene.

Noha Ausztriában pénteken bejelentették, hogy jön a kötelező védőoltás is, a WHO regionális vezetője azt mondta, hogy ennek tényleg a végső megoldásnak kell lennie. Azt azonban hozzátette, hogy:

mindenképpen ideje lenne diskurzust indítani egy ilyen intézkedés jogi és társadalmi vonzatairól.

Egyelőre viszont szerinte jobb lenne olyasmikkel foglalkozni, mint például a védettségi igazolvány, amely, mint fogalmazott, nem a szabadság korlátozásának eszköze, hanem éppen annak garanciája, hogy megtarthassuk a személyes szabadságunkat.

Hirdetés

Az biztos, hogy a kötelező védőoltások kérdése elég komoly vitákat generál, Ausztria példájából pedig az is látszik, hogy sokan elutasítják az intézkedést.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés