Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mélyaltatásban tartják, az életéért küzd Kóbor János - friss hírek érkeztek róla
Mindenegyben Blog - 2021. november 22. (hétfő), 22:37

Mélyaltatásban tartják, az életéért küzd Kóbor János - friss hírek érkeztek róla

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 22

Mélyaltatásban tartják, az életéért küzd Kóbor János - friss hírek érkeztek róla!

Kóbor János felgyógyulásáért a hétvégén rengetegen imádkoztak, de az Omega legendájáról egyre rosszabb hírek érkeznek. Mélyaltatásban tartják.

A Blikk információi szerint mélyaltatásban tartják Kóbor Jánost. A 78 éves legenda állapotáért rengetegen aggódnak, hétvégén imádkoztak is érte, de a lap szerint immár egyértelműen az életéért küzd.

Hirdetés
[ ]

Kóbor János koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, nem volt beoltva, és bár remek fizikai állapotban volt, a betegség mégis padlóra küldte.

„Nem könnyű érzelmek nélkül beszélni arról, ami velünk, körülöttünk történik. Gyászoljuk Benkő Lacit és Mihály Tomit, most pedig Mecky életéért kell aggódnunk. Hogy mennyien szeretik az Omegát és a zenekar tag­jait, azt eddig is tudtuk. Ám ami szombaton történt, az felemelő és példaértékű volt. Este tíz és tizenegy óra között közös imára kértünk fel mindenkit a zenekar hivatalos Facebook-oldalán. Nekem olyan művészek és barátok írtak, és rajtam keresztül küldtek pozitív energiát és sok-sok szeretetet Meckynek, mint Presser Gábor, Bródy János, Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs, Frenreisz Károly, Rosta Mária vagy Rózsa Pisti. Bízzunk benne, hogy Kóbor János érzi és érzékeli, mennyien aggódnak érte, s mennyien szeretik őt…” – mondta el a lapnak Trunkos András, az Omega menedzsere.

A Scorpions legendája üzent Kóbor Jánosnak

Klaus Meine videoüzenetben kívánt jobbulást az Omega frontemberének.

Hirdetés

Mint arról az Infostart is beszámolt, az Omega közös imádságot hirdetett a Kóbor János gyógyulásáért a hétvégére. A zenész betegségének a híre külföldre is eljutott, a Bors cikke szerint a lengyel Józef Skrzek zenész, az SBB együttes tagja, a cseh Petr Janda énekes is csatlakozott a megmozduláshoz, a Scorpions frontembere, Klaus Meine pedig videoüzenetben kívánt jobbulást, és arra kérte a lapot, juttassa el üzenetét az Omega énekesének.

„Szia Mecky! Klaus Meine vagyok a Scorpionsból. Hallottam, róla, hogy kórházba kerültél néhány napja koronavírus miatt. Gyors felépülést kívánok neked! A legjobbakat, barátom! Gyógyulj meg minél hamarabb!” – üzente a német zenész magyar barátjának, aki a legutolsó információink szerint a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán fekszik.

A Bors megjegyzi, az Omega és a Scorpions barátsága egészen az 1970-es évek elejére nyúlik vissza. A magyar együttes nyugat-európai koncertturnéján ugyanis a német banda volt a kísérőzenekar. A két zenész azóta is többször dolgozott együtt: az 1994-es Omega-koncerten a Népstadionban például Klaus Meine és a Scorpions egyik alapítótagja, Rudolf Schenker is vendégként lépett fel. Sőt. a Scorpions később feldolgozta az Omega egyik leghíresebb számát, a Gyöngyhajú lányt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés