Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT VAN A 450 ezer forintos egyösszegű támogatás, amit szinte bárki megkaphat, de kérvényezni kell a kormányablakban! Alig páran tudnak róla -mentsd el ezt a jogszabályt, mert erre kell hivatkoznod! Itt vannak a legfontosabb tudnivalók, amit tudnod kell az igényléshez :
Mindenegyben Blog - 2019. november 07. (csütörtök), 08:36

ITT VAN A 450 ezer forintos egyösszegű támogatás, amit szinte bárki megkaphat, de kérvényezni kell a kormányablakban! Alig páran tudnak róla -mentsd el ezt a jogszabályt, mert erre kell hivatkoznod! Itt vannak a legfontosabb tudnivalók, amit tudnod kell az igényléshez : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 07
Hirdetés
[ ]

447 ezer forintos támogatás egyösszegben – szinte senki nem tud róla, pedig a kormányhivatalok intézik! Mindenképpen kell hozzá kérelem – itt!!! Itt vannak a legfontosabb tudnivalók, amit tudnod kell az ellátásról! KINK JÁR, MILYEN FELTÉTELEKKEL, MEKKORA ÖSSZEGBEN, HOGYAN KÉRVÉNYEZHETŐ AZ EGY ÖSSZEGŰ TÁMOGATÁS!Kérlek segíts egy megosztással, hogy minél többemberhez eljusson a hír, mert arról a lehetőségről, hogyegy összegben is kérhető a támogatás szinte senki nemtud! Köszönöm!Kérelem kell hozzá!

EGYÖSSZEGŰ KIFIZETÉS : KORMÁNYABLAKOKHATÁSKÖRE!

Abban az esetben, ha az álláskeresési járadékban részesülő álláskereső, a járadék folyósítási idejének kimerítését megelőzően határozatlan időtartamú teljes, vagy legalább napi négy óra munkaidejű részmunkaidős munkaviszonyt létesít, akkor kérelmére a folyósítási időből még fennmaradó időtartamra járó juttatás meghatározott mértékét egy összegben ki kell æzetni a folyósítási idő letelte után, amennyiben a munkaviszony folyamatosan fennáll. Az 1991. évi IV. törvény a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról 27.§ (8) bekezdésbenmeghatározott egy összegben kiæzetendő juttatás mértéke a még hátralévő időtartamra járó juttatás összegének 80 százaléka.

Hirdetés

Egy összegben 3 hónap kifizetve 414 ezer forint!Hol intézhetem el? Fővárosi ésmegyei kormányhivatal járási (fővárosi kerületi) hivatalaÜgyintézés határideje : 21 nap.További részletek az egyösszegű kiæzetésről :http://kormanyablak.hu/hu/feladatkorok/15/MUNKP00064Atámogatást a következő törvény szabályozza :1991. évi IV. törvény a foglalkoztatás elősegítéséről és amunkanélküliek ellátásáról 27. § (8)-(11) bekezdés,állami foglalkoztatási szerv, a munkavédelmi ésmunkaügyi hatóság kijelöléséről, valamint e szervekhatósági és más feladatainak ellátásáról szóló 320/2014(XII. 13.) Korm. rendelet 11. § (1) bekezdés a) pontja, 10.§ (1) bekezdés, 2004. évi CXL. törvény a közigazgatási hatósági eljárásés szolgáltatás általános szabályairól 21.§ a), 33. § (1),71-72. §, 98. § (2)-(4) bekezdések,az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási (fővárosikerületi) hivatalok általánostól eltérő illetékességiterületéről 67/2015. (III. 30.) Korm. rendelet34/2009. (XII.30.) SZMM rendelet az álláskeresésijáradék és álláskeresési segély megállapításáhozszükséges igazolólapról.AZ ÁLLÁSKERESŐ RÉSZÉRE – az 1991. évi IV.törvényben meghatározott feltételek szerint –ÁLLÁSKERESÉSI ELLÁTÁSKÉNT ÁLLÁSKERESÉSIJÁRADÉK, nyugdíj előtti álláskeresési segély, valamintköltségtérítés JÁR. A JÁRADÉK NAPI ÖSSZEGE AFOLYÓSÍTÁS TELJES IDŐTARTAMA ALATT ajáradékalap 60 százaléka, amely azonban nem lehetmagasabb a jogosultság kezdő napján hatályos kötelezőlegkisebb munkabér napi összegénél. A minimálbér2019-ban bruttó 149 ezer  forint!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés