Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT VAN A 450 ezer forintos egyösszegű támogatás, amit szinte bárki megkaphat, de kérvényezni kell a kormányablakban! Alig páran tudnak róla -mentsd el ezt a jogszabályt, mert erre kell hivatkoznod! Itt vannak a legfontosabb tudnivalók, amit tudnod kell az igényléshez :
Mindenegyben Blog - 2019. november 07. (csütörtök), 08:36

ITT VAN A 450 ezer forintos egyösszegű támogatás, amit szinte bárki megkaphat, de kérvényezni kell a kormányablakban! Alig páran tudnak róla -mentsd el ezt a jogszabályt, mert erre kell hivatkoznod! Itt vannak a legfontosabb tudnivalók, amit tudnod kell az igényléshez : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 07

AZ ÁLLÁSKERESÉSI JÁRADÉK FOLYÓSÍTÁSÁNAK IDŐTARTAMA LEGFELJEBB 90 NAP. ÁLLÁSKERESÉSI JÁRADÉK ILLETI MEG AZT A SZEMÉLYT AKINÉL AZ ALÁBBI EGYÜTTES FELTÉTELEK FENNÁLLNAK:a) álláskereső,b) az álláskeresővé válását megelőző három éven belüllegalább 360 nap jogosultsági idővel rendelkezik,c) munkát akar vállalni, de önálló álláskeresése nemvezetett eredményre, és számára az államifoglalkoztatási szerv sem tud megfelelő munkahelyetfelajánlani.A MUNKAHELY AKKOR MEGFELELŐ HA AZÁLLÁSKERESŐ :1) EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTA SZERINT a munkaelvégzésére alkalmas;2) VÁRHATÓ KERESETE az álláskeresési járadékösszegét eléri (ha az álláskeresési járadék összege akötelező legkisebb munkabérnél alacsonyabb, akkor akötelező legkisebb munkabér összegét kell ægyelembevenni )3) MUNKAHELYE ÉS A LAKÓHELYE KÖZÖTT NAPONTA– tömegközlekedési eszközzel – TÖRTÉNŐ ODA- ÉSVISSZAUTAZÁSI IDEJE AZ ALÁBBI IDŐTARTAMOKATNEM HALADJA MEG : a) alapesetben a három órát b) tízéven aluli gyermeket nevelő nő álláskereső esetében akét órát c) tíz éven aluli gyermeket egyedül nevelő féræálláskereső esetében két órát d) megváltozottmunkaképességű álláskereső esetében az általa igénybevehető közlekedési eszközzel – történő oda- ésvisszautazás ideje a két órát4) FOGLALKOZTATÁSA MUNKAVISZONYBANTÖRTÉNIK5) A 25. életévét betöltött olyan álláskereső esetében,aki sem álláskeresési járadékra, sem nyugdíj előttiálláskeresési segélyre nem jogosult, és nem vesz résztmunkaerő-piaci programban vagy nem részesülmunkaerő-piaci szolgáltatásban a fentieken kívül amunkahely abban az esetben is megfelelő, ha afoglalkoztatás közfoglalkoztatási jogviszonybantörténik.A JÁRADÉK NAPI ÖSSZEGE A FOLYÓSÍTÁS TELJESIDŐTARTAMA ALATT a járadékalap 60 százaléka, amelyazonban nem lehet magasabb a jogosultság kezdőnapján hatályos kötelező legkisebb munkabér napiösszegénél. (2019. január 1-től ez az összeg: 6860Ft/nap.)Forrás : http://info.kezenfogva.huÁlláskeresésijáradék folyósítása időtartamánakhátralevő idejére eső összegének egy összegben történőkiæzetése iránti kérelem – van rá lehetőség, hogy azálláskeresési járadékot egy összegben æzessék ki, errőlbővebb tájékoztatást a helyileg illetékeskormányablaknál tud kérni, illetve ezen az e-mail címen: E-mail: 1818@1818.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés