Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt vannak a számok: pontosan ennyi pluszpénzt kap kézhez egy átlagnyugdíjas novemberben
Mindenegyben Blog - 2021. október 31. (vasárnap), 20:05

Itt vannak a számok: pontosan ennyi pluszpénzt kap kézhez egy átlagnyugdíjas novemberben (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 31

A Pénzcentrum számítása szerint 2021. január 1-jén az öregségi nyugdíj összege átlagosan havi 150 571 forint volt, ám ez a 2021. évi költségvetési törvény módosítását követően évközben 0,6%-al emelkedett így nyártól már nagyjából 151 475 forint lehetett ez az összeg. Aki ezt az átlagos összeget kapja, annak novemberben 251 924 forintot fognak folyósítani.

Hirdetés
[ ]

Azok az idősek, akik a legalacsonyabb, 28 500 forintos havi ellátást kapják, most kicsivel több mint 112 ezer forintra számíthatnak.

Ha valakinek 100 ezer forint körüli a nyugdíja, akkor a novemberi utalással kb. 190 ezer forintra számíthat. Átutalás esetén november 11-én csütörtökön várható az összeg, a Posta pedig minden hónapban 12 munkanapon át viszi ki a havi rendszerességű nyugdíjakat.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés