Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megtalálták a pénteken eltűnt Évát...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...
Mindenegyben Blog - 2021. október 31. (vasárnap), 20:13

Megtalálták a pénteken eltűnt Évát...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 31

Megtalálták a pénteken eltűnt Évát...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...

Hirdetés
[ ]

Visnyei Józsefné október 22-én nem ment haza a munkából, férje vasárnap tett bejelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon. Nagyon aggódik párjáért, azóta valóságos mentőakció szerveződött a világhálón, a közösségi médiában. Ismerősök, közelben élők, vagy éppen az ország másik felében lévők osztják meg Szilágyi Éva fotóját.

Hirdetés

Az elkeseredett férj pedig nem adja fel a keresést. – Egy ismerősünk mondta, hogy látták Kaposváron Évát – mondta a Sonline.hu-nak Visnyei József. – Idejárt iskolába, ezért ismerős neki a terep. De azóta már többen is jelezték, hogy felismerték a mogyorószín kabátját, a kockás táskáját és a szőke haját.

A világhálóra felkerült leírás szerint Szilágyi Éva „160 centiméter magas, 55 kilogramm súlyú, eltűnésekor vélhetően mogyoró színű kabátot viselt és egy kék fehér kockás hátizsákot benne az irataival.”

Azonban ma jött a szomorú hír.. Elhunyt, csak a holttestét találták meg.. Legyen könnyű Neked a föld! 

József minden nap átautózott Kaposvárra és gyalog járta az utcákat, abban a reményben megtalálja feleségét. Eddig eredménytelenül. Éva fiatal kora óta antidepresszánst szed, amit nem vitt magával, ezért feltételezi, hogy Éva zavart állapotban lehet. Ráadásul ruhát sem vitt magával, viszont a telefonját igen, azonban az vasárnap óta már ki sem cseng.

KEDVES ISMERŐSÖK ÉS BARÁTAIM MÉLY FÁJDALOMMAL TUDATOM VELETEK HOGY AZ ÉN DRÁGA KEDVES FELESÉGEM MEGHALT . Köszönöm hogy ilyen sokan kerestétek és aggódtatok érte..........biztos a mennyországba kerül.
Őszinte részvétünk!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés