Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Jakab Péter: “A határon túliaknak Nem jár szavazati jog, ott döntsön ahol él, mert..”
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 22. (szombat), 09:42

Jakab Péter: “A határon túliaknak Nem jár szavazati jog, ott döntsön ahol él, mert..” (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 22

A Jobbik elnöke a Válasz Onlinenak adott interjújában beszélt a pártból kilépő politikusokról, az ellenzéki összefogásról, valamint arról is, kell-e szavazati jogot adni a határon túli magyaroknak. Jakab Péter egyelőre nem látja magát miniszterelnökként, de nem biztos benne, hogy a határon túli magyaroknak jár a szavazati jog Jakab Péter, a Jobbik elnöke.


Bencsik János február közepén jelentette be, hogy kilép a pártból, és függetlenként folytatni a munkáját. Bencsik döntésében szerepet játszott az is, hogy elmondása szerint Jakab Péter február elején egy frakcióülésen kijelentette: nincs szükség nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai témákra, mert ezek megosztóak és akadályozzák a baloldali szavazóknak való megfelelést.

A Jobbik elnöke szerint ő nem mondott ilyet. „Nemzeti, keresztény, konzervatív, jobboldali párt vagyunk, ez nekünk fontos, mert ez az identitásunk, de nem ezt akarom kitenni a kirakatba, hanem az emberek problémáit. Nem vagyok hajlandó lemondani azokról, akik nem jobboldaliak” – erről beszélt a valaszonline.hu-nak adott hosszú interjújában Jakab Péter.Jakab szerint markáns ideológiai különbségek nincsenek köztük Bencsikkel, úgy véli, „valami régi, becsontosodott rendszerhez ragaszkodott volna”. Én meg szeretek változtatni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Jakab Péter brutálisan kiosztotta a neki beszóló Magyar Pétert: „Na ide figyelj, te NER-es kóbor lovag!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés