Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Gyász !15 percen keresztül küzdött a vízben, de az legyőzte. A családja belebetegedik, hogy meghalt
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 22. (szombat), 09:49

Gyász !15 percen keresztül küzdött a vízben, de az legyőzte. A családja belebetegedik, hogy meghalt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 22

Pont egy éve történt a szörnyű eset :

Csütörtökön újra munkába kellett állnia Németországban annak a fiatalembernek, aki hétfőn veszítette el legjobb barátját a közös nyaralásukon a Ka­nári-szigeteken. Mint csütörtökön megírtuk: Oszkó Attila a sziklaszir­ten megcsúszva az Atlanti-­óceánba zuhant, de már élve nem tudott kijutni.

Hirdetés
[ ]

– A magas szikláról lefelé vezetett egy csigalépcső, aminek az alján álltunk. Attila csupán egy métert eshetett. A sziklák csúszósak voltak, a hullámok pedig folyton visszalökték az öbölbe. Egyszer már majdnem sikerült kijönnie, de egy nagyobb hullám teljesen belepte a fejét. Összezavarodott, bepánikolt, és visszakerült a mederbe, ahonnan már nem tudott kijönni – emlékezett vissza Király Roland.

 A fiát gyászoló édesanya nyilatkozott a Borsnak: Attila vesztét egyetlen rossz mozdulat okoztaA fiát gyászoló édesanya nyilatkozott a Borsnak: Attila vesztét egyetlen rossz mozdulat okoztaMint mondja, Attila negyed­órán át küzdött az életéért. Ő egyből hívta a segítséget, de mint utóbb kiderült, a segélyhívó vonal a szigeten tomboló tűzvész miatt túlterhelt volt, a segítség pedig már későn érkezett. Barátja el­mondása szerint a 30 éves fiatalember 40 percet lehetett a vízben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés