Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Jákob Zoli elárulta! ITT az oka: – EZÉRT osztja szét a vagyonát
Mindenegyben Blog - 2024. április 23. (kedd), 13:44

Jákob Zoli elárulta! ITT az oka: – EZÉRT osztja szét a vagyonát (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 23

Nála ez belülről jön.

Jákob Zolinak sok az irigye, de az már csak így van a milliárdosokkal. Az azonban nem feltétlenül általános, hogy valaki ennyit adakozzon, amennyit ő.

A magazinnak most elmesélte, honnan ered nála ez a fantasztikus nagylelkűség:

Hirdetés
[ ]

– Az adakozás még a gyerekkoromból fakad. Kis faluban nőttem fel és mindent megosztottunk egymással. Nem ismertünk olyan embert, akinek sok vagy kevés volt. Régen is adakoztam, de most, hogy sok pénzem van, jobban látszik. Rájöttem, hogy nemcsak nekem okoz örömöt, hanem azoknak is, akiknek kissé jobbá tehetem az életét. Igyekszem példát mutatni, hátha mások is kedvet kapnak hozzá – kezdte Zoli, majd elmondta, miért tartja kiemelt fontosságúnak a tárgyak ajándékozása mellett a tudás támogatását is:

Jákob Zoli súlyos vallomása: „Nem jelenti azt, hogy ebbe bele fogok halni”

Jákob Zoli súlyos vallomása: „Nem jelenti azt, hogy ebbe bele fogok halni”

– Az adakozás egy tág fogalom. Mindenki talál olyat, amiben az örömet lelheti. Például havonta egyszer elmentem egy autista iskolához, vittem bicikliket, mászókát, amire szükségük volt. Intézmények felé jobb adni, mert tudom, hogy sokfelé megy. Máskor pedig családokon segítek. Vannak egyszeri, tűzoltásszerű támogatások, de próbálok hosszú távú segítségnyújtást biztosítani. Egy zenekarnak vittem például dobszettet, illetve volt, akinek szempilla- és körömtanfolyamot biztosítottam – mesélte az üzletember.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Egy kislányt és egy kisfiút is megríkatott a Pólus Centernél Jákob Zoli

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés