Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Jogerősen 2 év börtönre ítélték Soros Györgyöt.
Mindenegyben Blog - 2022. április 27. (szerda), 09:15

Jogerősen 2 év börtönre ítélték Soros Györgyöt. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 27

Sokat elmond Sorosék maffiamódszereiről, hogy  Bérégovoy az eljárás kellős közepén váratlanul és „tisztázatlan körülmények között” meghalt. Állítólag öngyilkos lett, ahogy az bizonyos politikai bűnügyi filmekben gyakorta megesik.  Sok évvel később Eric Raynau újságíró, aki személyesen is ismerte a volt miniszterelnököt, azt állította 2008-ban megjelent könyvében, hogy Bérégovoy-t meggyilkolták. Szép kis kompánia.

Soros György bűnössége nem lehetett kétséges a bírósági eljárásban, egyértelműen ő állt a pénzügyi maffia élén.  Jellemző, hogy egyes bűntársait köztársasági elnöki kegyelemmel mentette ki mellőle a vádlottak padjáról Francois Mitterand. Például a Sorosnak súgó, a pénzügyi, tőzsdei csalásokhoz ötletet adó George Pebereau-t, a szocialista elnök régi seftes haverját.

A párizsi bíróság végül kétséget kizáróan bűnösnek találta és 2 éves végrehajtható börtönbüntetésre ítélte, valamint 2,9 millió euró büntetés megfizetésére kötelezte Soros Györgyöt. Hiába fellebbezett, a párizsi fellebbviteli bíróság is egyértelműen megerősítette az ítéletet, amely így jogerőssé vált. A milliárdosnak azonnal börtönbe kellett volna vonulnia! Lényegében bujkálni kezdett az igazságszolgáltatás elől.

 Soros ügyvédei még ekkor sem adták fel, a francia semmítőszékhez fordultak. Hiába! 2006. június 14-én már harmadfokon is helybenhagyták az elsőfokú ítéletet.

Rá nem vonatkoznak a törvények?

Csak az a kérdés, hogy azután miért nem adtak ki nyomban nemzetközi elfogatóparancsot a spekuláns és immár jogerősen elítélt bűnöző ellen? Merthogy a francia hatóságok úgy tettek, mintha nem is született volna meg egy immár végrehajtható ítélet! Mindenféle jogszabályt megszegve nem adták ki ellene nemzetközi elfogatóparancsot! Ezt is el tudta intézni.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés