Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
JÖN A SZIGOR! Szigorít a kormány: súlyos büntetést kapnak az oltatlan emberek, nem lesz más megoldás, úgy néz ki! >>>>
Mindenegyben Blog - 2022. április 10. (vasárnap), 19:56

JÖN A SZIGOR! Szigorít a kormány: súlyos büntetést kapnak az oltatlan emberek, nem lesz más megoldás, úgy néz ki! >>>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 10
Hirdetés
[ ]
Olaszországban megkezdik az oltás nélküli ötven év felettiek szankcionálásátFORRÁS: 123RF.COM

Olaszországban április elsejétől nem szükséges az oltási igazolás felmutatása az üzletekben, közhivatalokban, postán és bankban, a városi tömegközlekedési eszközökön, a múzeumokban, valamint a vendéglátóhelyek szabadtéri részein sem. Semmilyen oltási vagy más védettségi igazolás nem kell a szállodákban és más szálláshelyeken, amire az idegenforgalom több mint két éve várt.

Zárt térben és tömeges szabadtéri eseményen továbbra is Ffp2 típusú maszkot kell viselni.Május elsejétől tervezik minden korlátozás feloldását, a maszk viselését azonban fenn akarják tartani.A csütörtök esti adatok szerint a napi esetszám továbbra is hetvenezer közeli, és egy nap alatt százötven beteg halt meg. A legtöbb új beteget Lombardiában, Venetóban és Campania tartományban regisztrálták. Emelkedett a kórházban kezeltek száma, amely tízezer fölé lépett, közülük négyszázhetvenen vannak intenzíven.

A járvány 2020-as kezdete óta több mint 15 millió olasz betegedett meg, és 161 ezer fölé emelkedett a halottak száma.A La Repubblica napilap beszámolója szerint az esetek nyolcvan százalékában az omikron BA.2 variánst azonosították, de megjelent Olaszországban a XE szubvariáns is, amely a korábban igen fertőző omikron BA.1 törzs, és az újabb BA.2 változat keverékét tartalmazza. Az újságnak nyilatkozó orvosok azt mondták, már nem tudják, melyik variánssal állnak szemben.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés