Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kecskeméti kórház inkubátorában hagyták magára a kisbabát!- A gyermek mellé, EZT a szívszorító üzenetet tették szülei:
Mindenegyben Blog - 2018. november 08. (csütörtök), 10:28

Kecskeméti kórház inkubátorában hagyták magára a kisbabát!- A gyermek mellé, EZT a szívszorító üzenetet tették szülei: (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 nov 08

A neonatológus főorvos hangsúlyozta, mivel az anya terhes-gondozásáról semmilyen információ nem áll az orvosok rendelkezésére, számos vizsgálatot kell elvégezniük, és a gyermek megkapja a kötelező védőoltásokat is.

Hirdetés
[ ]

Az egészséges újszülöttről értesítik a gyámhatóságot, ahol eldöntik, hogy örökbefogadó szülőkhöz kerül vagy ideiglenes állami gondozásba. Az elkövetkező hetekben még jelentkezhet a feltehetően krízishelyzetbe került édesanya is - tette hozzá Kelemen Edit.

Nagyné Szigeti Dóra, az intézmény szóvivője elmondta: a 3400 grammos, 53 centiméter hosszú kisfiú a kórházban a Gábor keresztnevet kapta. Ő a harmadik gyermek, akit az elmúlt több mint egy évtized alatt az inkubátorban hagytak.

Hasonló eset először 2012 januárjában történt a kórház Izsáki úti telephelyén. Az intézmény dolgozói az 1300 grammos újszülöttre kihűlve, életveszélyes állapotban találtak. A Szőke Attila névre keresztelt kisfiúért később jelentkeztek a szülei. Négy év múlva, 2016-ban pedig egy egészséges kislányt hagytak a babamentő készülékben. A 3160 grammos, 50 centiméter hosszú, Ignácz Brigittának elnevezett kislányt végül örökbe fogadták.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés