Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
KEMÉNY ÜZENETET KÜLDÖTT AZ UKRÁN KÜLÜGY SZIJJÁRTÓ PÉTERNEK: “TÉVEDÉS AZT HINNI, HOGY MAGYARORSZÁG…”
Mindenegyben Blog - 2022. március 23. (szerda), 09:26

KEMÉNY ÜZENETET KÜLDÖTT AZ UKRÁN KÜLÜGY SZIJJÁRTÓ PÉTERNEK: “TÉVEDÉS AZT HINNI, HOGY MAGYARORSZÁG…” (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 23

Szijjártó Péter tegnap Brüsszelben újságírók előtt elmondta: Kárpátalja megyei kormányzója kérésének eleget téve Magyarország készen áll a háború elől Ukrajna belső területéről a régióba érkezők megsegítésére, és minden, Magyarországra érkező menekültnek biztosítja az ellátást.

Hirdetés
[ ]

Hozzátette: “Nem fogunk támogatni olyan szankciós intézkedéseket, melyek Magyarország energia-ellátásának biztonságát kockáztatják”.

Erre válaszul Oleg Nikolenko, az ukrán külügyminisztérium szóvivője az Ukrinform hírügynökségnek a következőket nyilatkozta:

“Magyarország békéje és biztonsága nem garantálható Ukrajna biztonsága, békéje és biztonsága nélkül, mert ha Oroszország eléri nálunk a bűnös célját, a következő célpontjai a szomszédos országok lesznek.

Az ukrán külügyi szóvivő értelmezésében Magyarország nem akarja provokálni Oroszországot, márpedig szerinte a „nem provokálni Oroszországot”-érv csak arra jó, hogy még nagyobb teret adjon az orosz agressziónak, és ha az sikerrel jár Ukrajnában, akkor a szomszédos országok lesznek a következők a sorban.

Hirdetés

“Természetesen senkinek sem kívánjuk azt a gyászt, amellyel az ukránok szembesültek az orosz háború alatt. Ugyanakkor tévedés azt hinni, hogy Magyarország, mint bármely más európai ország, légüres térben létezik.”

“Hazánk mára gyakorlatilag a NATO keleti határának védelme. Ha Oroszországnak sikerül elérnie célját Ukrajnában, szomszédaink lesznek a következők.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés