Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiadták a riasztást!Egyre pokolibb a helyzet –Itt a világvége? Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint legalábbis
Mindenegyben Blog - 2024. február 09. (péntek), 07:03

Kiadták a riasztást!Egyre pokolibb a helyzet –Itt a világvége? Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint legalábbis (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 09

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Nagyobb területen is a 70, helyenként a 80 km/h-t is meghaladhatják a legerősebb széllökések!

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére

2024.02.09. péntek éjfélig

Ma (péntek) délelőttől kora estig a Dunántúlon, annak is főként a nyugati és középső tájain előfordulhatnak 70 km/h körüli széllökések délnyugati irányból. A kora esti órákra nagyobb területen ritkulhatnak a 60 km/h feletti széllökések és éjfélig már csak a kisebb területen valószínűek - írja a met.hu.

Győr-Moson-Sopron-, Vas-, Veszprém-, Somogy- és Zala vármegyékben kell nagyon odafigyelni az ott lakóknak.

Hirdetés
[ ]

Pénteken a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 13 és 19 fok között, az északkeleti határszélen néhol 10 fok körül alakul. Késő este 7, 15 fok valószínű.

Németh Lajos bejelentette– Brutális időjárást hoz a március, senki nem számított erre

Március hónapban olyan meteorológiai jelenségek várhatók, amelyek példáját az elmúlt század során az emberiség nem tapasztalta meg.

Németh Lajos, elismert időjárás-tudós, különleges és váratlan meteorológiai kondíciókat jósol márciusra, amelyek előre nem voltak sejthetők.

A jelenleg tapasztalható különösen enyhe időjárás, melyet február elején élünk meg, kivételesnek minősül a tél normális viszonyaihoz képest. A hőmérsékletek már ebben az időszakban is elérhetik az 15 Celsius-fokot, ami tipikusan tavaszi időjárást sugall.

Habár a jelenlegi meleg időszak jelentősen eltér a februári átlaghőmérsékletektől, Németh Lajos, a meteorológia szakértője felhívja a figyelmet arra, hogy a téli hideg még visszatérhet.

A szakértő előrejelzése szerint, noha a következő hét folyamán valószínűleg kitart a kellemes idő, márciusban mégis beköszönthetnek éles fagyok.

A mostani időjárás csupán egy átmeneti állapot lehet, és nem jelenti automatikusan a tavasz végleges beköszöntét. A meteorológusok szerint a klímaváltozás következtében az időjárás-előrejelzések egyre bonyolultabbá válnak, és az efféle extrém időjárási események egyre gyakoribbá válhatnak.

Ezért kritikus, hogy az emberek tudatában legyenek az időjárás változékonyságának, és mindig számítsanak a téli hideg esetleges visszatérésére.

Bár az enyhe időjárás kellemes pillanatokat ígérhet, a késői fagyok és a hűvösebb napok is megtörténhetnek, így ajánlott elővigyázatosnak lenni és alkalmazkodni az időjárási körülmények változásaihoz.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés