Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Végre kiderült, hogy ki Balogh Levente milliárdos párja.. Na rá senki sem gondolt volna..
Mindenegyben Blog - 2024. február 09. (péntek), 07:26

Végre kiderült, hogy ki Balogh Levente milliárdos párja.. Na rá senki sem gondolt volna..

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 09

Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa a természetben kapcsol ki. Minden vasárnap kimegy Kecskeméthez közeli tanyájára, feleségét, Brigit is itt hódította meg. A Cápák között című üzleti show-műsorban szereplője a hitvallását is elárulta: "Üzletemberként is célom a gyerekek és a pályakezdők támogatása. Mindenki eredendően jó, és ha segítünk, hogy olyan környezetben nőjenek fel, ahol boldog, kiegyensúlyozott, határozott életcélt megfogalmazó emberek lehetnek, akkor ez egy jó világ lesz."

Hirdetés
[ ]

Balogh Levente az rtl.hu kérésére megválaszolta azokat a kérdéseket, amelyekre leggyakrabban keresnek rá vele kapcsolatban az interneten. A Cápák között befektetője videónkban beszélt első és második feleségéről, a szüleiről és a gyerekeiről, akik közül a legkisebb csak fél évvel idősebb az unokájánál. Az álommelóban rövidesen újra asszisztenst kereső üzletember elmondta, milyen érzés volt három lány után fiús apukává válni, mesélt az iskoláiról, a vagyonáról, a vállalkozásairól és az autóiról, és hogy miért reménykedtek abban a nagyszülei, hogy a papi hivatást választja.

Balogh Levente vagyona és cégei

Balogh Levente fő cége a Szentkirályi Magyarország Kft., amelynek elnöke és résztulajdonosa, emellett a Vitapress Kft. ügyvezetője, valamint számos befektetése és több „szerelemprojektje” is van. Édesapjától 2003-ban vette át 250 millió forintért (akkor még 200 milliós veszteséggel) a családi vállalkozást, amely üdítőitalokkal és dzsúzokkal foglalkozott. Balogh Levente úgy döntött, hogy az ásványvízre fog összpontosítani. Az üzletember becsült vagyona 2005-ben már 5 milliárd forint volt, ez 2023-ra 37,8 milliárd forintra nőtt. Balogh Levente évről évre felkerül a 100 leggazdagabb magyar listájára.

Balogh Levente felesége, gyerekei és unokája 

A Cápák között befektetője 1996-ban, majd 20 évvel később 2016-ban házasodott.meg. Volt feleségétől három lánya született, a két kisebbik, Szofi és Tifani Kecskeméten élnek, legidősebb Szimóna pedig Budapesten pszichológusnak tanult, és a közeljövőben tervezi megnyitni rendelőjét. Az üzletember jelenlegi feleségével, Brigittával neveli két és fél éves kisfiukat, Levente Noát. A kisfiú csak fél évvel idősebb Balogh Levente unokájánál, Pénelopénál.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés