Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült a szörnyű igazság!Ebbe halt bele a Jóban rosszban és a Família Kft. színésze
Mindenegyben Blog - 2023. április 25. (kedd), 07:53

Kiderült a szörnyű igazság!Ebbe halt bele a Jóban rosszban és a Família Kft. színésze

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 25

Vasárnap este érkezett a szomorú hír, hogy hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Cs. Németh Lajos színművész. Itt hagyta két fiát, Balázst és Bálintot, egy szem unokáját, a kis Balázst és nem utolsósorban feleségét, Tóth Juditot, akivel 62 évig élt harmonikus házasságban.

2013-ban Aase-díjat kapott, melyet a magyar színházi előadások epizódszerepeit megformálóinak ítélnek oda.

Számos tévéfilmben is láthattuk, így többek közt a Borsban, a Família Kft-ben. Több mint tíz évig tagja maradt a Jóban Rosszban csapatának, ennek kapcsán úgy fogalmazott: “Örültem, amikor bekerültem a sorozatba. Nem gondoltam, hogy ilyen hosszú ideig veszek részt benne, mert eleinte nem is játszottam benne sokáig, egy idő után kérdezték meg, hogy hosszabb időre is vállalnám-e. Ezer örömmel vállaltam, annál is inkább, mert mostanában már nem nagyon van megjelenési lehetőség képernyőn vagy filmekben.”

Városligeti-tó, Cs. Németh Lajos – Tóth Judit színművész házaspár

Felesége Tóth Judit színésznő, akivel két gyermekük született, 60 évig voltak házasok.

Hirdetés

A kérdésre, mi a receptjük, egy interjúban a színész azt felelte: “Nincs rá “recept”, ez egyéni adottságoktól függ, de biztosan befolyásolja, hogy egy pályán mozognak, közös az érdeklődésük, közös a munkájuk is.” Judit szerint az biztos, hogy egy húron kell pendülnie két embernek, csak így lehet megmaradni egymás mellett. “Ennyi év távlatából biztosan tudjuk, hogy hatvan évvel ezelőtt sorsszerű volt a találkozásunk. Kitartottunk egymás mellett jóban rosszban. Ha újrakezdhetném, akkor is így választanék. Sok közös gondolatunk van, amit épp emiatt tudunk megbeszélni, de itt és most leszögezem, hogy egymás alakításába soha nem szóltunk bele! Azt persze átbeszéljük, hogy mi volt az előadáson, milyen volt a közönség, hogy ment a próba, de azt hogy én így csináljam vagy ő úgy csinálja, azt soha nem mondtuk egymásnak és nem is fogjuk ezután sem” – nyilatkozta Tóth Judit a Sikeres Nők-nek.

Hogy mikor kezdődött a kapcsolatuk, arra nem tudtak válaszolni, mert nincs konkrét időpont. „Gyakran beszélgettünk, a többiekkel beültünk egy italra, aztán azt vettük észre, hogy már kettesben beszélgetünk. Szépen alakult a szerelmünk. Aztán volt egy kis nyomás rajtunk, hogy ha már ilyen jól megértjük egymást, házasodjunk össze. Juditka édesanyja volt az, aki siettette az esküvőt, de én ezt nem bántam. Előbb-utóbb úgyis megkértem volna” – mesélte Cs. Németh Lajos a Storynak.

A Magyar Rádió stúdiója, Francoise Sagan Szereti Ön Brahmsot? című művéből készült rádiójáték felvétele. Sulyok Mária, Bessenyei Ferenc, Tolnay Klári és Cs. Németh Lajos színművészek.

“A 25. házassági évfordulónkon viccesen azt mondtam, az, hogy szeretek mosogatni, ami jó hatással van egy kapcsolatra. Ma már más a válaszom, szerintem azok tudnak hosszú ideig együtt maradni, akiknek közös az érdeklődési körük. Mindig ugyanazok voltak a céljaink, a gondjaink, örömeink, segítettük egymást és nagy toleranciával viseltettünk a másik iránt. Mit tagadjam, voltak hullámvölgyeink, de ezek nem voltak mélyek, nem tartottak sokáig, és mindig egymást támogatva sikerült kikecmeregni belőlük” – árulta el.

Hosszan tartó, súlyos betegség után, 83 éves  korában elhunyt Cs. Németh Lajos színművész - olvasható a Színház Online hírében.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés