Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Májusi pénzhoroszkóp: a Bika lottózzon, a Mérlegre nehéz idő jön
Mindenegyben Blog - 2023. április 24. (hétfő), 20:59

Májusi pénzhoroszkóp: a Bika lottózzon, a Mérlegre nehéz idő jön (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 24

Májusi pénzhoroszkóp: a Bika lottózzon, a Mérlegre nehéz idő jön

Májusi pénzhoroszkóp:

Pénzügyi vonalon sok jóra számíthatsz, de vigyázz, mit kívánsz, mert a bőség hatalommal is jár. Egyesek persze spórolásra lesznek kárhoztatva, de az erőfeszítéseknek előbb vagy utóbb úgyis meglesz a jutalmuk. Íme, a májusi pénzhoroszkóp!

Hirdetés
[ ]

Kos:III.21. – IV. 20.

Ösztönösen érzed, hogyan kell pénzt teremteni, s ösztönösen érzed, hogy hogyan kell elkölteni. Meglehet, a kiadások, pláne a váratlan kiadások többségében vannak, de nem kell aggódnod! Tele vagy ötletekkel az érkezését illetően, amihez még egy stabil, nyugodt, kitartó erő is hozzáadódik, mely valóban tud teremteni. A boltokat azért kerüld el, ha akarsz tartalékolni – hisz szebbnél szebb dolgok jelentkeznek a ruhákat, ékszereket, de akár az otthonodat érintve, melyek vonzásának szinte lehetetlen ellenállni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

 

Bika:IV.21. – V.20.

Hirdetés

Ha pénzre vágysz, pénzt hoznak angyalaid. Egy lottószelvényt adj fel, ezzel minden akadályt eltávolítva, hogy bőséggel érkezhessen – az elköltésében tele vagy ötletekkel. Jó pénzügyi szakember híredet is erősítheted. Jó megérzésid mindenben, ezen a vonalon is segítenek. Otthonod szépítése előtérbe kerülhet, de meglehet, hogy a gasztronómia vonalán vagy sporteszközök vásárlásához van szükséged nagyobb pénzösszegre. A kettő (a konyha és a sport) nagyon jól egyensúlyban tudja tartani egymást, s téged is!

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

 

Ikrek:V.21. – VI.21.

Minden vágyad meg tudod teremteni, amihez persze pénz sem árt – csak ne legyél türelmetlen, ne rohanj, ne akarj! Engedd meg, akár a pénznek, akár a vágyott dolognak – hogy érkezzen! Céljaid most fontosak, érzed is, hogy meddig mehetsz el, hol vannak a határok – így ha energiáidat odafókuszálod, abba teszed, annak gyümölcseként érkezik a pénz, biztonságban érezheted magad. Ne csodálkozz, ha mindez sok utazással, tárgyalásokkal jár együtt – de hisz ez éltető elemed! Két legyet egy csapásra!

Rák:VI.22. – VII.22.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Milliomos fényszöged bizakodásra ad okot – úgyhogy ne felejts el egy lottózóba bemenni, segíteni angyalaidnak, akik meglehet, így próbálnak adni neked. Ám minden túlzást próbálj elkerülni, ami nem is biztos, hogy olyan egyszerű feladat – pl. elég egy szelvényt venned, azon keresztül is tudnak adakozni! Ha most ruhákra, ékszerekre is költesz, ne csodálkozz! Egy szerelmi sugallat miatt vannak olyan áruk, melyek nem hajlandóak a kosaradból kimászni. Engedd meg nekik – fog érkezni hozzá pénz!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés