Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült az igazság ! A koronavírus szörnyű titka: 6 milliárd ember végzete – Vilmos herceg elszólta magát
Mindenegyben Blog - 2021. március 15. (hétfő), 17:23

Kiderült az igazság ! A koronavírus szörnyű titka: 6 milliárd ember végzete – Vilmos herceg elszólta magát

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 15

A koronavírus szörnyű titka: 6 milliárd ember végzete – Vilmos herceg elszólta magát

Az eset nem kicsit gyanús. Merthogy ezeket a vírusokat, laboratóriumban, steril körülmények között, tesztelések után, ott szabadíthatják rá a Világra, ahol akarják.

Ha például gazdasági érdekek miatt, veszélyben van valamelyik nagyhatalom prioritása! Kína elindult a fejlődés útján, lassan megelőzi, vagy talán már meg is előzte Amerikát. Kell valamit tenni, hogy megállítsák. Emlékezzünk a rohamosan fejlődő hazai libamáj exportunkra!

Kitalálták a klímahisztizők nyugati elődei, hogy azonnal fel kell függeszteni, mert Magyarország mesterségesen növeli az állatok májának a nagyságát. Leállt az exportunk, tönkrementek sorban a vállalkozók, de érdekes módon pár hónapon belül Franciaország a libamáj exportáló országok listáján az első helyre tört!

Aztán jöttek a H1, H2, meg a sertés, baromfi, vaddisznó, szarvasmarha vírusok, és a jó ég tudja hány haszonállatunk ellen indított fertőzések. Gyanús ez nekem és döbbenetes! Most az emberiség következik?! Könnyen lehet, hogy igazak azok a hírek, hogy Kínában Vuhan határában rengeteg testet égetnek el annak céljából, hogy ne derülhessen ki, mekkora is a baj.

Sokak szerint a hírhedt kínai cenzúra kiterjed a vírus kezelésére is, azaz a baj jóval nagyobb, mint állítják. A gyanú szerint akkora, hogy már testeket égetnek el annak érdekében, hogy eltüntessék a fertőzötteket, és így állítsák meg a vírus gyors terjedését.

Éppen elég árulkodó jel, hogy privát videók szivárognak ki Vuhanból, melyeken rengeteg halottat látni. Mintha csak valamelyik zombifilm forgatásán járnánk, azonban ez maga a valóság! A halottak és fertőzöttek száma folyamatosan nő, ahogyan az is kezd nyilvánvalóvá válni, hogy a hatóságok letagadják a valós számokat. Azok ugyanis tömegpánikot okozhatnának.

Nem hivatalos becslések szerint már az első hónapban 112 ezer halottja is lehetett már a járványnak, és 2.8 millió fertőzöttje. Egyre több helyen írják azt a vírussal kapcsolatban, hogy nem véletlen a kirobbanása, és hogy valójában egy mesterségesen megtervezett biológiai fegyver. Egyesek szerint, egy szűk elit csoport műve az egész.

Hirdetés
[ ]

Az “Agenda-21 Protokoll”-ról már sokat lehetett hallani és olvasni. Ez egy olyan kódeljárás, mely az emberi populációt hivatott lecsökkenteni. A protokoll követői ugyanis egy Új Világrend létrehozásán dolgoznak. Szerintük a Föld már nem tud ennyi embert eltartani, ezért mindenképpen csökkenteni kell a lakosság számát különféle háborúkkal és járványokkal.

Az Új Világrend tanai szerit a bolygó optimális emberi lakossága néhány száz millió. Vagyis egy ilyen vírus pont kapóra jönne az elit számára. Ők bizonyosan már rég beoltatták magukat az ellenszerrel, és azt várják, hogy a gyengék elhulljanak. Legalábbis az összeesküvés elméletek hívei szerint ez lehet a helyzet.

Akármi is az igazság, rengeteg a furcsaság a vírus kirobbanása körül, ami sajnos valóban táptalajt adhat a különféle bizarrabbnál bizarrabb feltételezéseknek.

Nemrég Vilmos herceg ijesztő és sokak szerint félreérthetetlen kijelentést tett, akárcsak a Vatikán egyik szóvivője… elszólásokról van szó? Tényleg egy Új Világrend előtti nagy “tisztogatás” van előkészületben?

Ijesztően félreérthető kijelentések

2017 második felében pedig Vilmos herceg tette egy furcsa kiszólást.

Hirdetés

Túl sokan vagyunk a Földön, és ez kedvezőtlenül hat a bolygó élővilágára és az ökoszisztémára is. Szerinte sürgősen valamiféle “megoldást” kell találnunk a problémára.

Az egész beszédet egy Londonban tartott gálaesten mondta el. Elmondta, hogy csak az ő élete alatt megfeleződött az élővilág populációja, és ez nem tartható tovább. Hogy mikor vezetnek be első lépésként valamiféle szabályozást a szaporodásra, csak idő kérdése.

Az elmúlt években a vatikán szóvivője is megszólalt, sokak szerint félreérthetetlen utalást téve a várható protokollra:

Arról van szó, hogy a szóvivő, aki egyben professzor is, és köztiszteletben is áll a Vatikán vezetősége körében, azt mondta, hogy a Föld már rég túlnépesedett, és valójában 6 milliárd lélekkel többen vagyunk, mint eredetileg kellene lennünk.

Ez a kijelentés így elsőre elég ijesztőnek hat és sokak szerint egyértelmű utalás arra, hogy John Schellnhuber, és a Vatikán az Új világrend igen szélsőséges nézeteit vallja.

Az Új világrendhez szorosan kötődik ugyanis egy a jövőben bekövetkező genocídium, azaz szervezett népirtás, mely során az emberi populáció több mint 93%-át eltennék láb alól.

Túlnépesedő Föld, drasztikus megoldások

Az Agenda 21 protokoll fő célja az, hogy a lakosságot “csöndes” eszközökkel redukálják. Ehhez ha szükséges, végső esetben háborút fognak kirobbantani, mely globális elhullást fog okozni világszerte.

Azonban sokkal valószínűbb az, hogy hibrid hadviseléssel különféle vírusokat és krónikus betegségeket terjesztenek el, lásd élelmiszeripar és különféle oltásprogramok, rákipar…stb.

A Föld lakosságának ugyanis 800 millió, vagy az alá kell csökkennie.

A végén csak a felső tízezer, az a 300 szupergazdag család marad, akik a terv mögött állnak, és a több száz millió tehetetlen rabszolga, akik az Új Világrend rabszolga társadalmának fogaskerekei lesznek…

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés