Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Lebukott a Pfizer, átverték az egész világot a vakcinájukkal
Mindenegyben Blog - 2021. március 15. (hétfő), 18:01

Lebukott a Pfizer, átverték az egész világot a vakcinájukkal (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 15

Hackerek tették közzé a titkos levelezésüket a darkweben, amiből minden kiderült….

Miközben bizonyos érdekcsoportok, a keleti gyártású, kínai és orosz vakcinákat támadják, kétséget ébresztve az emberekben irántuk, éppen hogy a leginkább favorizált nyugati, Pfizer vakcináról derültek ki megdöbbentő tények. Hiába az erőteljes európai lobbi, hogy háttérbe szorítsák a hagyományos módon készült más gyártmányú vakcinákat és hiába néhány hazai politikai erő próbálkozása, hogy választási tőkét kovácsoljanak az orosz és kínai fejlesztésű vakcinák elleni bizalmatlanság kérésével, úgy tűnik, éppen hogy nem ezeknél akadnak problémák.

Pár napja az AstraZeneca készítményénél derültek ki komoly problémák néhány szállítmánynál, minek hatására több országban is felhagytak az ezzel történő oltással. A Moderna vakcinák kapcsán pedig jónéhány ilyesztő videó kering az interneten remegést okozó lehetséges mellékhatása miatt. Bár ezek csak rövid ideig tartó és igen ritka esetek voltak.

Hazánkba ezekből a problémás szériákból nem került szállításra. Már több mint egymillió honfitársunkat beoltottak és súlyos mellékhatásokrók nem érkeztek hírek, azaz itthon nyugodtan felvehető ezek a típusok is.

Hirdetés

Putyin figyelmeztette a világot, hogy a nyugati érdek csoportok összehangolt támadásra készülnek az orosz vakcina megbízhatósága ellen, a tények ugyanakkor azt mutatják, éppen hogy a nyugati gyártású, új technológiákra épülő mRNS vakcinák esetében merülhetnek fel problémák és nem pedig az olyan több évtizede biztonságosan alkalmazott hagyományos eljárással készülteknél, mint az orosz és a kínai gyártmány. Sokan nem is értik mi szükség volt egy teljesen új technológia kifejlesztésére akkor, amikor az egész világ a vakcinára várt és a hagyományos eljárás már bejáratott megoldás lehetett volna. Vannak akik egyszerű pénzügyi érdekeket sejtenek mögötte.

Hirdetés

Minden esetre a British Medical Journal (BMJ) nevű brit orvosi folyóirat tegnapi cikkéből megtudhattuk, hogy hackerek a „sötét weben” (Dark Web) hozták nyilvánosságra az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) levelezését a Pfizerrel. Az EMA vizsgálata ugyanis kiderítette, hogy a hatékonysági és biztonságossági vizsgálatokban használt vakcina minősége sokkal jobb volt, mint a sorozatban gyártotté.

Egy 2020. november 23-i e-mail szerint különösen a sértetlen mRNS-molekulák – lényegében a hatóanyag – alacsony aránya volt feltűnő.

Sok molekula hiányos, vagy éppen módosult állapotban került a fiolákba. A kifogástalan molekulák aránya hetvennyolcról ötvenöt százalékra csökkent. Ennek a hatása kiszámíthatatlan – írták a szakértők.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés