Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült az igazság!Ezért mondott le Donáth Anna a Momentum Elnöki Posztjáról
Mindenegyben Blog - 2024. június 11. (kedd), 13:03

Kiderült az igazság!Ezért mondott le Donáth Anna a Momentum Elnöki Posztjáról

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 11

Donáth Anna Lemondott a Momentum Elnöki Posztjáról

Hétfőn Donáth Anna bejelentette, hogy lemond a Momentum Mozgalom elnöki tisztségéről – értesült több forrásból a 24.hu. Az ellenzéki párt gyenge választási szereplése – nem jutottak be az Európai Parlamentbe és a Fővárosi Közgyűlésbe sem – vezetett a döntéshez. A párt EP-képviselője először a Momentum frakcióülésén közölte döntését.

A közeljövőben tisztújítást tartanak, addig az ügyvezető elnökség vezeti a pártot. A 37 éves politikus hétfőn a Facebook-oldalán is megerősítette lemondását.

Hirdetés
[ ]

"Az Európai Parlamenti eredményünk kudarc - még akkor is, ha úgy érzem, hogy a választók elsősorban az erőre mondtak igent, nem pedig a mi európai parlamenti munkánkra mondtak nemet" – fogalmazott közösségi oldalán Donáth Anna, aki posztjában kitért az önkormányzati választáson elért sikereikre is.

"Én annak a politikának látom értelmét, ami szívből jön. Amiben hiszünk. És mi ebben a liberális politikában hiszünk. Egy olyan világban, ahol egyre erősebb a szélsőjobb, ahol egyre nagyobb teret nyernek a jobboldali populisták, még inkább szükség van arra, hogy valaki kérlelhetetlenül kiálljon ezen értékek mellett. Csináld azt, amiben hiszel, úgy, ahogyan a legjobban tudod, és feküdj le minden este úgy, hogy tiszta a lelkiismereted – ez az én filozófiám. A jövőben is eszerint fogok politizálni" – folytatta bejegyzésében a politikus, majd hozzátette:

A lelkiismeretem pedig úgy marad tiszta, ha vállalom a felelősséget, és lemondok a pártelnöki pozícióról.

Mindeközben Fekete-Győr András, a Momentum korábbi elnöke arról tájékoztatott a , hogy a párt soron következő tisztújításán elindul az elnöki tisztségért.

Teszem ezt azért, mert a tegnapi választási eredmény fényében a Momentumban változás kell, ha a párt ismét sikeres szeretne lenni. A választási eredmény ugyanis összességében drámai mélypontja a Momentum történetének – írta Fekete-Győr András.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés