Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tegnap majálison voltam a családdal, és csak jól szerettük volna érezni magunkat.. Nem sikerült.. Köpni nyelni nem tudok a történtek után
Mindenegyben Blog - 2024. június 11. (kedd), 08:02

Tegnap majálison voltam a családdal, és csak jól szerettük volna érezni magunkat.. Nem sikerült.. Köpni nyelni nem tudok a történtek után

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 11

### Borzalmas élmény a Városligetben: Árdrágulás és csalódás a majálison

Szerda, május 1. Majális a Városligetben. Gyönyörű idő, hatalmas tömeg. Ideálisnak tűnt egy kellemes nap eltöltésére. De hamar rémálommá vált.

Hirdetés
[ ]

Egy olvasónk kislányával és egy másik családdal látogatott ki, hogy élvezzék a ligeti majálist. Bár a gyerekek jól érezték magukat a fantasztikus játszótéren, ami valóban európai színvonalú, a nap többi része kevésbé volt élvezetes.

Május első hétvégéjére különböző árusok és vurstlisok települtek ki a Városligetbe, de az árak horrorisztikusak voltak. Olvasónk egy rövid árlistát küldött szerkesztőségünknek, ami elég beszédes: sajtos-tejfölös lángos 1800 forint, vattacukor 1000 forint, jégkása 2000 forint három deciért – és ez az ár sem volt kiírva, így két pohár jégkásáért 4000 forintot kellett fizetniük.

„Hirtelen nem is tudtam, hogy át vagyok-e vágva, vagy csak nem szoktam meg a válság-árakat,” magyarázta az édesanya, hozzátéve, hogy vissza is kérdezett az árról, de az árus csak megerősítette az összeget. Balhézni pedig nem akart a gyerek miatt. A csirkés lepény némi zöldséggel 3500 forintba került. Öt műanyag kiskacsa kihorgászása nyereményért 1500 forint, három dobás a célbadobós vurstliban szintén 1500 forint. 

A nyereményként kapott spinner azonnal darabjaira hullott, de legalább kicserélték egy kilövős játékra. A dodzsem menetideje rövid volt és 1000 forintba került. A csavart fagyi, ami kicsi 300, nagy 600 forint volt, tűnt az egyetlen elfogadható árúnak. Fél liter limonádé 1000 forintba került, ami inkább málnaszörpnek bizonyult.

Ez a nap az árdrágulás és a csalódások sorozata volt, ami után nem csoda, ha valaki inkább elkerüli a nyári rendezvényeket.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés