Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült, hogy ki Szellő István párja.. most először mutatta meg fotón.. Rá senki nem gondolt
Mindenegyben Blog - 2024. február 11. (vasárnap), 16:12

Kiderült, hogy ki Szellő István párja.. most először mutatta meg fotón.. Rá senki nem gondolt

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 11

Felfedésre került, hogy ki áll Szellő István oldalán a szívügyek terén: most először tárta a nyilvánosság elé közös fényképüket... Rá senki sem számított.

Hirdetés
[ ]

Az RTL Híradó műsorvezetője, Szellő István, bár a magánéletét illetően rendkívül tartózkodó, köztudott, hogy már évek óta harmonikus kapcsolatban él a tehetséges színésznővel, Gubík Ágival.

2015 tavaszán látott napvilágot az a hír, hogy Szellő és Gubík egy szerelmi szövetséget kötöttek, akit a közönség Berényi Ágnes karakteréből ismerhet a 'Barátok közt' sorozatból. Párkapcsolatuk mindig is rejtélyekkel teli volt, mivel a szerelmesek óvakodnak attól, hogy magánéletük apró részleteit megosszák a nagyközönséggel. Mindazonáltal ismert, hogy egy társasági összejövetelen vették észre egymást és szerettek bele egymásba. Azonban abban az időszakban sem Szellő munkahelyén, az RTL szerkesztőségében, sem Gubík akkori forgatási helyszínén, a 'Barátok közt' stúdiójában nem volt köztudott, hogy ők ketten együtt vannak.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés