Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Baloldali Politikusok Elárulják: A Rejtett Valóság a Novák Katalin Pedofil Ügy Mögött!
Mindenegyben Blog - 2024. február 11. (vasárnap), 14:42

Baloldali Politikusok Elárulják: A Rejtett Valóság a Novák Katalin Pedofil Ügy Mögött! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 11

Annak ellenére, hogy Novák Katalin köztársasági elnök vállalta a történtekért a felelősséget, bocsánatot kért és távozott posztjáról, az ellenzéki politikusok továbbra is kritikával illetik őt és a kormányzati politikát. A Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió adásában említette, hogy míg a jobboldali politikai táborban a hibák következményekkel járnak, addig például a 2006-os zavargások kapcsán Gyurcsány Ferenc nem vállalt felelősséget.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője az ATV műsorában úgy nyilatkozott, hogy Novák Katalin a lehető legelfogadhatóbb döntést hozta meg lemondásával, miközben a miniszterelnököt kritizálta.

Úgy látszik, hogy van olyan szituáció, amikor Orbán Viktor nem szégyell nők szoknyája mögé bújni. Ezért se engedjétek, hogy ennyivel lezárják!.

Varga Judit volt férje is borította a bilit.Megnevezte az igazi felelősöket .

Szombat délután lemondott Novák Katalin köztársasági elnök, és Varga Judit egykori igazságügyi miniszter is távozott a közéletből.

Hirdetés
[ ]

Ám volt még egy ezeknél is meglepőbb és viharosabb lemondás is. Varga Judit volt férje, Magyar Péter ugyanis borította a bilit.

Ezt írja lemondását bejelentő bejegyzésében: “A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról.

Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak.

Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés