Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült! Megkapta az oltást Zalatnay Sarolta ! Elmondta az igazat ! Így érzi magát a védőoltás után , ilyen mellékhatásokat tapasztalt ,ilyen tünetei jelentkeztek!
Mindenegyben Blog - 2021. március 25. (csütörtök), 13:36

Kiderült! Megkapta az oltást Zalatnay Sarolta ! Elmondta az igazat ! Így érzi magát a védőoltás után , ilyen mellékhatásokat tapasztalt ,ilyen tünetei jelentkeztek!

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 25

Az előadót a százhalombattai oltóközpontba rendelték be, ahol az orvosa a Pfizer-vakcinát ajánlotta neki. A pop-rock énekesnő számára mindegy volt, melyik vakcinát kapja meg, neki csak az volt a fontos, hogy védjen a vírus ellen.

Zalatnay Sarolta szerint az oltás zökkenőmentesen ment, mindemellett kitünő bánásmódban részesültek az oltakozni kívánók:

Hirdetés
[ ]

„Rendkívül pozitív tapasztalataim voltak. Rendőrök segítették az oltás zökkenőmentességét, egy percet nem kellett az utcán állnom, pedig nem kivételeztek velem. Ugyanolyan bánásmódot kaptam, mint mindenki más, aki szintén oltásra jelentkezett. A járókerettel vagy kerekesszékkel közlekedőknek segítettek, elképesztő módon zajlott az egész. Nagyon sok ápoló vett körül minket, mindenkihez volt egy jó szavuk. Miután kitöltöttük a papírokat, megmérték a lázam, majd tényleg néhány perc várakozás után már oltottak” – mondta az énekesnő a Borsnak.

Kitért arra is, hogy az oltást meg sem érezte, ám a később kicsit rázta a hideg:

„Egy szúnyogcsípést sem éreztem, nagyon jól kaptam az injekciót. Utána nekem is egy kicsit még várakoznom kellett, nehogy valamilyen rosszullét fellépjen, de szerencsére semmit nem éreztem. Délután egy picit ledőltem, megmondom őszintén, jól esett. Másnap és éjszaka egy minimális hidegrázást éreztem, de reggel ez is elmúlt. Április 24-re kaptam a következő időpontot” – mondta az énekesnő, akinek megnyugvást jelent az oltás.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés