Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kikotyogta Hajdú Péter: ez állt Berki Krisztián neki küldött üzenetében
Mindenegyben Blog - 2022. május 15. (vasárnap), 15:25

Kikotyogta Hajdú Péter: ez állt Berki Krisztián neki küldött üzenetében

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 15

Hajdú Péter gyakorlatias ember lévén nem feltétlenül hisz abban, hogy a test halála után a lélek még köztünk marad és megpróbál kapcsolatba lépni azokkal, akikkel lezáratlan ügye akad. Mégis őszintén meglepte, amikor péntek reggel azt látta, hogy az általa irányított LifeTV, Ébredj velünk! műsorában Kiss Kató léleklátó éppen egy neki szánt üzenetet körmölt egy papírlapra.

"Amikor vége lett a Kiss Katóval folytatott beszélgetésnek, csörgött a menyasszonyom, Eszter telefonja" – mesélte a Hajdú Péter.

Hirdetés
[ ]

- A stúdióból hívták Esztert, hiszen ő a műsor főszerkesztője. Közölték vele, hogy a vezérlőben minden monitor elszállt. Nem az történt, hogy elsötétült a kép, éppen ellenkezőleg. Mindegyik monitor fehér fényben úszott hosszú perceken át

– mesélte Hajdú, aki nem tagadja, nem csak a stáb tagjai érezték hátborzongatónak a különös jelenséget, Eszter és ő is hidegrázást kaptak.

"Miután megtörtént ez a furcsa leállás, arra jutottam, hogy megkérem az egyik kollégámat, bontsa ki a nekem szánt borítékot és fényképezze le az üzenetet. Azt nem szeretném elárulni, mi állt a levélben, de annyit mondhatók, hogy személyes sorok voltak, melyek valóban Krisztián stílusában íródtak. Ugyanakkor nem győzött meg teljesen a dolog. Éppen ezért arra gondoltam, hogy a közeljövőben szívesen találkoznék a léleklátó hölggyel, hogy feltegyek neki pár olyan kérdést, amiről csak én és Krisztián tudhatunk. Nyitottan állok a témához és a kíváncsiságom hajt" – fűzte hozzá Hajdú Péter.

Forrás: Bors, Ripost

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés