Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nem várt fordulat ! Ukrajna győzött!
Mindenegyben Blog - 2022. május 15. (vasárnap), 14:46

Nem várt fordulat ! Ukrajna győzött! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 15

Ukrajna nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, fellázadtak a nézők: „Ez csak egy politikai verseny!” – Íme, a győztes dal

Valósággal kifakadt az internet népe, miután szombaton kiderült, a papírforma szerint az ukrán Kalush Orchestra nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált. Az idei versenyt jelentősen beárnyékolta Putyin inváziója, sokan pedig hatalmasat csalódtak a verseny tisztaságában - és Ön mit gondol? Szavazzon cikkünk végén!

Az ukrán versenyzők a zsűri- és a közönségszavazatok alapján nagy fölénnyel nyertek az Eurovízión: Stefania dalukkal 631 szavazatot zsebeltek be, míg a dobogó második helyét az Egyesült Királyság vívta ki Sam Ryder Spaceman dalával. Utóbbi 466 pontot, míg a harmadik helyet elvivő Spanyolország Chanel SloMo dala 459 pontot kapott.

Zelesznkij boldog, az internet népe lázad

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Az ukrán háború árnyékában szimbolikus győzelemként könyvelik el sokan, hogy az ukrán dal győzött az Eurovízión. A Reuters úgy tudja, hogy az ukrán katonák örömmel nézték, ahogy országuk megnyerte a versenyt – és azt mondták, hogy dalversenyen, hanem Putyinnal szemben is győzni fognak - írta a The Guardian.

Az ukrán elnök a győzelem után a Telegramon gratulált a Kalush Orchestrának:

- Bátorságunk lenyűgözi a világot, zenénk meghódítja Európát! Jövőre Ukrajna ad otthont az Eurovíziónak! – mondta boldogan Volodimir Zelenszkij - „Mindent megteszünk azért, hogy egy napon a jelenleg ostromlott Mariupol kikötővárosban rendezzük meg a versenyt. A Szabad, békés, újjáépített ukrán Mariupolban!”

Kevésbé repesnek az örömtől a Dalfesztivál nézői. Az eredmény kihirdetése után sokan a képernyők előtt kaptak sokkot, az Eurovízió hivatalos Facebook-oldalán pedig hangot is adtak a kommentelők az elégedettlenségüknek.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés