Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kínos: élő adásban sokkolt szájpenésszel Demcsák Zsuzsa
Mindenegyben Blog - 2022. november 23. (szerda), 09:43

Kínos: élő adásban sokkolt szájpenésszel Demcsák Zsuzsa (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 23

Egy másfél hónapos kisbabával útnak indulni nem egyszerű dolog, főleg, ha kora reggel, időre megy az ember. Az Operettszínház sztárjai, Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari mégis úgy döntöttek, hogy élő adásban, a Mokkában is bemutatják első közös gyermeküket, mert annyira büszkék rá. Valószínűleg álmukban sem gondoltak arra, hogy pont a női műsorvezető, Demcsák Zsuzsa lesz az, aki kínos helyzetbe hozza őket. Demcsák úgy tûnt, nem érzékelte a riport alatt, mekkora kellemetlenséget okozott. Zsuzsát elvarázsolta azonnal a kis Ádám, aki már az első percben a kétgyermekes műsorvezető ölében kötött ki. Demcsák a kérdezés lehetőségét átadta Istenes Lászlónak. A szülők ódákat zengtek kisbabájukról, ám egyszer csak megfagyott a levegő. 

– Szájpenésze van! – szólalt meg hirtelen Demcsák a kis Ádámra utalva. A kijelentése szinte sokkolta Annamarit és Mátét, de igyekeztek tartani magukat.

Hirdetés
[ ]

– Naaa... Ezt így élő, egyenes adásban? – vágta rá Annamari, akinek az arcára azonnal kiült a döbbenet. Próbált azért mosolyogni, mintha mi sem történt volna, ám hiába jó színésznő, nem sikerült lepleznie, mennyire rosszul esett neki Demcsák kellemetlen beszólása. Zsuzsa, aki eközben föl sem nézett a kisbabáról, így nem látta, hogy a szülők teljesen lefagytak, próbálta elviccelni a beszólását. 

– Az én gyerekeimnek is volt – mondta. A kényes helyzetet Máté próbálta menteni, tovább mesélt a kisfiukkal töltött első hetekről.

A legtöbb csecsemőnél kialakul

Hirdetés

A szájpenész okozója a Candida gomba, amely minden egészséges emberi szervezetben megtalálható. Időseknél, vagy még fejletlen immunrendszerű csecsemőknél gyakorta elszaporodik, ilyenkor a száj nyálkahártyáján, a szájpadláson, illetve a nyelven fehér foltok jelennek meg.

Ártalmatlan állapot, de kezelni kell, nehogy tovább terjedjen.

Bórax-glicerines ecseteléssel gyorsan kikúrálható.

– Próbáljuk őt szocializálni a világhoz. Beszélünk mellette. Próbáljuk élni a saját életünket, és ebbe igyekeszünk őt beleszoktatni. Áldott jó gyerek. Alszik, eszik. Egy szava sincs – áradozott az újdonsült apuka. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Végre kiderült, hogy ki Demcsák Zsuzsa milliárdos párja.. Na rá senki sem gondolt volna..

Demcsák Zsuzsa körülbelül nemrég vált a közösségi média figyelmének középpontjává, amikor válása után nem sokkal egy...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés