Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nem válnak el !Csobot Adél és Istenes Bence megmentette a szerelmét
Mindenegyben Blog - 2022. november 23. (szerda), 09:48

Nem válnak el !Csobot Adél és Istenes Bence megmentette a szerelmét (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 23
Hirdetés
[ ]

Idén év elején sokkolta a rajongókat, hogy Csobot Adél párja és két közös kisfiuk édesapja, Istenes Bence kivonta magát a forgalomból – magányos zarándoklatra indult a spanyolországi El Caminóra. Akkor indultak meg a találgatások, mit szól mindehhez Adél. Ő akkor elzárkózott, nem akart erről beszélni. Ami okot adott a további találgatásokra. lehet, hogy újfent válságban van a kapcsolatuk. Hiszen szerelmük tíz évvel ezelőtt úgy kezdődött, hogy az első év után szakítottak, majd egy év után újra egymásra találtak. Akkor megfogadták, hogy kizárják a médiát a magánéletükből - írja a 

Tavaly Friderikusz Sándornak meséltek őszintén arról, hogy sokszor éreztek úgy, hogy vége van, külön folytatják. Ami a testi vagy lelki elhajlásokat illeti, a fiatal édesanya nem volt egészen biztos abban, hogy sosem fog előfordulni, hogy másnál keresik a boldogságot:

„Lesznek testi és lelki kilengések, de remélem, leszünk annyira észnél, hogy mikor odajutunk, azt mondjuk. menjünk tovább együtt!" – vallotta be teljes őszinteséggel akkor Adél, aki most is féltve óvja a magánéletét, bár legutóbb a Dancing with the Stars-os kisfilmjében vallott a sok hosszú kapcsolatot érintő rideg valóságról:

Egy hosszú távú kapcsolatban a rózsaszín köd egy idő után eltűnik és felszínre kerülnek olyan dolgok, amik nem biztos, hogy a legeslegjobbak.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés