Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kislányt állandóan gúnyolták !Szégyellheti magát, aki gúnyolódik, vagy nevet rajta! Amikor az anya elmondja miért néz ki így a kislánya...
Mindenegyben Blog - 2020. július 06. (hétfő), 09:15

Kislányt állandóan gúnyolták !Szégyellheti magát, aki gúnyolódik, vagy nevet rajta! Amikor az anya elmondja miért néz ki így a kislánya... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 06

Elege lett az anyának, elmondta az igazat

Mintha nem lenne elég baja, az anyukának még a kislányán nevetőkkel is meg kell birkóznia, ugyanis a betegség miatt nagyon feltűnő lila pöttyök borítják az arcát. Viszont ami a kis Matildával történik, az messze áll a vicctől.

W3CAL/YOUTUBE

Hirdetés
[ ]

2 héttel születése után nagyon ritka neurológiai bőrbetegséggel diagnosztizálták, ami bénulást, rohamokat és tanulási nehézségeket is okoz.

Hamarosan olyan beteg lett a kisbaba, hogy intenzív kórházi ellátásra szorult.

Mindennek a tetejére az is kiderült, hogy a kislány szívén két lyuk is található.

A kis harcos túlélte a műtétet, majd lassan a szokatlan "anyajegyeket" is elkezdték eltávolítani az arcáról lézeres kezeléssel. 16 év is lehet, mire teljesen eltűnnek!

GOFUNDME

A kislánynak szinte havonta van egy komoly kezelése. A nehéz életük és küzdelmük ellenére sokan elsőre csak nevetnek a kislány arcán, de nagyon sokan meg egyből rossz szülőnek tartják Matilda szüleit, mert azt hiszik, hogy valahogy ők okozták a foltokat az arcán, vagy talán csak festék.

"Csak azt látják, ami előttük van, és egyből levonják a téves következtetést. Bárcsak túllátnának az emberek az anyajegyein, és tudnák, milyen kis angyal valójában, és hogy mi mindent megteszünk az egészségéért" - mondja az apuka.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés