Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiszel Tünde nem kertelt keményen kimondta Tóth Gabiról
Mindenegyben Blog - 2024. március 14. (csütörtök), 15:52

Kiszel Tünde nem kertelt keményen kimondta Tóth Gabiról

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 14

Hirdetés
[ ]

Kiszel Tünde Védelmébe Vette Tóth Gabit!

Nemrégiben felbolydult a közösségi média  amikor Kiszel Tünde, a magyar naptárdíva, és Tóth Gabi, az ismert énekesnő közös képe alatt megosztott kommentek vihara tört ki. Tünde Instagram-oldalán a rajongók kettős véleménnyel reagáltak a fotóra: míg egyesek bírálták Gabit, addig mások - köztük Kiszel Tünde maga is - az énekesnő védelmére kelt.

A kommentek között olyan bírálatok is megjelentek, amelyek személyes támadásoknak minősültek, és egyes követők Tündétől való elfordulásukat is jelezték. "Most követtem ki, kedves Tünde. Pedig igazán kedvelem!" - írta egy felhasználó, míg mások a képen látható személyről alkotott negatív véleményüket fejtették ki, állítva, hogy Tóth Gabi nem méltó a támogatásra.

Azonban a negatív hangvételű megjegyzések ellenére Kiszel Tünde kiállt az énekesnő mellett, és felszólította a kommentelőket, hogy tartózkodjanak a bántó megjegyzésektől oldalán. "Megkérem azt a néhány - többnyire arc és név nélküli - kommentelőt, hogy az én oldalamon NE gyalázzanak egy olyan Embert, Akit én szeretek! ❤️ Nem ismeritek a mondást? “Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!” 🙏🏻❤️ Mindenki söpörjön a saját háza táján! ❣️ Köszönöm. ❤️"- írta Kiszel Tünde.- válaszolta Tünde, ezzel is erősítve az online közösségekben oly gyakran hiányzó emberséget és tiszteletet.

A vita rávilágít arra, hogy a közösségi médián belül milyen könnyen eluralkodhatnak az indulatok, és mennyire fontos, hogy a nyilvános személyek, mint Kiszel Tünde, felvállalják a pozitív példamutatás és az empatikus kommunikáció szerepét. Az eset egyben emlékeztet bennünket arra is, hogy a hírességek körül kialakuló vitákban is meg kell őriznünk az alapvető emberi tiszteletet és empátiát, elkerülve a felesleges negativitást és bántást.

Hirdetés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés