Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Komoly változás jön a bankolásban 2018. Január 1-től! Bárki belenézhet a banki adataidba ezentúl!
Mindenegyben Blog - 2017. október 15. (vasárnap), 10:09

Komoly változás jön a bankolásban 2018. Január 1-től! Bárki belenézhet a banki adataidba ezentúl!

Hirdetés
Hirdetés
2017 okt 15

Egy új EU-s irányelvnek köszönhetően hamarosan nemcsak a saját bankunk férhet hozzá pénzügyi történetünkhöz, hanem engedélyünkkel más szolgáltatók is. Ennek a változásnak, valamint annak köszönhetően, hogy újfajta piaci szereplők megjelenését is lehetővé teszi ez az irányelv, várhatóan felfordul a teljes lakossági bankpiac.

Hirdetés
[ ]

Jövő januárban új EU-s irányelv lép életbe, amely a pénzügyi tranzakciós történetünket teszi elérhetővé a saját bankunkon kívüli pénzpiaci szereplők számára is, de csak az engedélyünkkel. Szeptemberben nyújtotta be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter azt a törvényjavaslatot a magyar Országgyűlésnek, melynek segítségével beemelik ezt az irányelvet a magyar jogrendbe – írta a penzcentrum.hu.

Ez arra biztosít majd lehetőséget a vállalatoknak, hogy megfelelő ajánlatokat tudjanak nekünk adni anélkül, hogy az ügyfeleik lennénk, hisz engedélyünkkel látni fogják a pénzügyi történetünket. Így azt is, mekkora a havi bevételünk és a kiadásunk. Az új irányelv két új típusú szolgáltató megjelenését is támogatja: az egyik számlainformációs, a másik pedig fizetéskezdeményezési szolgáltatásokkal fogja támogatni az új rendszert. A törvényhozó szándéka szerint a PSD2 megjelenésével eljön a nyitott bankolás időszaka, melyben a korábbinál nagyobb verseny fog folyni az ügyfelekért.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés