Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kórházba került Balázs Klári, azonnal meg kellett műteni
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 03. (csütörtök), 20:03

Kórházba került Balázs Klári, azonnal meg kellett műteni (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 03
Hirdetés
[ ]

Teljes titokban feküdt kórházba Balázs Klári, akit nemrég gerincsérvvel operáltak. A komoly műtét szinte életmentő volt, az énekesnőnek ugyanis óriási fájdalmai voltak, ráadásul operáció nélkül akár le is bénulhatott volna. Férje, Korda György nagyon aggódott feleségéért, ráadásul be sem mehetett meglátogatni a lábadozó Klárikát. – Olyan fájdalmaim voltak, hogy folyamatosan kapkodtam be a fájdalomcsillapítókat. Alig tudtam járni, levert a víz, és nagyon rossz volt a közérzetem, azt hittem, hogy elpusztulok. Végül év elején egy CT-vizsgálat során derült ki, hogy mi a baj – emlékezett vissza Klárika, aki félt a beavatkozástól, ám tudta, hogy nincs más lehetőség. Az operációt tolni kellett a járványügyi helyzet miatt, de a karantén hónapjai alatt sem enyhültek az énekesnő fájdalmai, mostanra azonban szinte teljesen elmúltak, többek között egy csodakészítménynek hála.

– Dr. Papp Zoltán Attila műtött, akinek nagyon hálás vagyok. Közölte, hogy ez az egyetlen megoldás, ha nem műt meg, akkor lebénulhat a lábfejem. Pszichésen is fel kellett készülni az operációra. Gyuri is nagyon féltett, nem volt könnyű időszak – magyarázta Klárika.

– Mélyaltatásban műtötték a gerincemet, egy 4 centiméter hosszú vágást ejtettek rajtam, az 5-6-os csigolyámnál a becsípődött, két ideggyököt nyomó sérvet kellett kiszabadítani. Egy órán át operáltak, ami nagyon jól sikerült. Amikor az altatás után magamhoz tértem, nagyon megnyugodtam, hogy jól vagyok, minden rendben. Másnap hajnalban már kibotorkáltam a mosdóba, amit ugyan nem lett volna szabad, de nem szerettem volna az ágytálat használni – nevetett az énekesnő.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Nagy fájdalmai voltak, meg kellett műteni Balázs Klárit

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés