Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kórházba került Balázs Klári, azonnal meg kellett műteni
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 03. (csütörtök), 20:03

Kórházba került Balázs Klári, azonnal meg kellett műteni (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 03
Hirdetés
[ ]

Grafikánkon látható, miként alakul ki a gerincsérv a szervezetben– Gyuri értem aggódott, én pedig érte, hogy egyedül van otthon. Szerencsére négy nap után hazaengedtek, és otthon gyógyultam. Azért is tartottam titokban a műtétet, mert nem szeretek panaszkodni, másrészt szerettem volna megvárni, hogyan gyógyulok – magyarázta az énekesnő, akihez hetente jár gyógytornász, valamint egy csodaszernek köszönhetően gyorsabb volt a felgyógyulás, mint azt remélte.

– Gyurikám gondoskodott rólam, ugyanis hat hétig még ülnöm sem volt szabad, vagy álltam, vagy feküdtem. Szerzett nekem egy nem túl kellemes illatú gyógynövény-összeállítást, amitől rohamléptekben javultam. Csökkentette a fájdalmaim, a gyulladásokat és mint utólag kiderült, segítette a csontszövet visszaépülését is. Ami pedig a legjobban meglepett engem, a varázsnövények egyike nem más, mint a közönséges kis erdei ibolya. Egy életre megszabadultam a reumától és az ízületi bajoktól – mondta az énekesnő.

Fontos a vizsgálat

A gerincsérvet akár egy hirtelen, rossz mozdulat is okozhatja, ám a kínzó fájdalom csak jel, amelyre ha nem figyel a beteg, akár le is bénulhat. – Ha a sérülés múlni nem akaró fájdalommal jár, és kórházi kezelés sem segít, akkor elkerülhetetlen a műtét – mondta dr. Kóczán István orvos.

Kapcsolódó cikkünk
Nagy fájdalmai voltak, meg kellett műteni Balázs Klárit

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés