Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kövér László : “Aki nem a Fideszre szavaz az EP választáson, az hazaáruló.”
Mindenegyben Blog - 2019. május 23. (csütörtök), 10:12

Kövér László : “Aki nem a Fideszre szavaz az EP választáson, az hazaáruló.” (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 23

Európai parlamenti (EP) választásnak még soha nem volt akkora tétje, mint az ideinek, az, hogy Magyarország a magyar embereké marad vagy másoké lesz – jelentette ki az Országgyűlés elnöke szerdán Szolnokon.

Kövér László a Márai Sándor Polgári Kör által szervezett rendezvényen a választási részvételre biztatott. Azt mondta:

Hirdetés
[ ]

az a tét, hogy a bevándorláspártiak nyerik-e meg a választást vagy pedig azok, akik szeretnék meggátolni a bevándorlást, különösen az illegális migrációt.

A házelnök a Tiszaparti esték elnevezésű eseményen hozzátette: körülbelül ötször-hatszor hatékonyabban lehet ugyanakkora forrásból segíteni a migránsokon például az iskolák, kórházak újjáépítésével, felszerelésével, mint Európába hozatalukkal, ahol – mint mondta – a munkanélküliek táborát gyarapítják.

Kövér László emlékeztetett: a Politico brüsszeli hírportálnak közvélemény-kutatási eredményekhez kapcsolódó írása szerint a májusi európai parlamenti választásokon

az Európai Néppárt veszít majd mandátumai számából, a szocialisták, szociáldemokraták pedig még náluk is többet veszítenek majd, és így a két frakciónak nem lesz már meg a többsége az EP-ben. A radikális jobboldalinak, “euroszkeptikusnak” elkönyvelt pártok pedig meg fognak erősödni

– jegyezte meg.

A házelnök szerint éppen ezért meghatározó lesz, hogy az Európai Néppárton belül olyan képviselőket választanak-e meg, akik a saját pártjukon belül a konzervatív, szuverenista, a “nemzetek Európáját” elképzelők körébe tartoznak, vagy pedig olyan képviselőket delegálnak az Európai Néppártba, akik tulajdonképpen a liberálisoknál is lehetnének.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés