Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megszólalt Orbán Viktorról egy brit politikai aktivista, nem kis dolgot állít a magyar miniszterelnökről – Ti mit gondoltok?
Mindenegyben Blog - 2019. május 23. (csütörtök), 10:10

Megszólalt Orbán Viktorról egy brit politikai aktivista, nem kis dolgot állít a magyar miniszterelnökről – Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 23

Orbán Viktor jól csengő név lett az Egyesült Királyságban – mondta Tommy Robinson brit politikai aktivista, aki arról lett ismert, hogy börtönbe csukták, mert annak ellenére közvetített egy nők, gyerekek elleni nemi erőszakkal vádolt muszlim bűnbanda tárgyalásáról, hogy megtiltotta azt a bíróság.

Hirdetés
[ ]

Most a PestiSrácok készített vele interjút, melyben egyebek mellett azt mondta:

Szeretném, ha a V4-ek tudnák, hogy milyen hálásak vagyunk itt Nyugat-Európában azért, amiért kiállnak értünk. Erre sokszor volt már példa, ha megnézzük a múltat, akkor látjuk, Magyarország hányszor írta újra a lehetséges európai jövőnket, hiszen megvédte Európát a lehetséges inváziótól. Most minden eddiginél nagyobb szükségünk van erre. Ne higgyenek a liberális médiumoknak, mi tényleg hálásak vagyunk a megingathatatlanságukért, és azért, hogy a V4-ek miniszterelnökei erős vezetők. Hosszú éveken keresztül, ha Európa vezetőiről volt szó, akkor Merkelre, vagy a francia elnökre gondoltunk, de most Orbán Viktor és a V4-ek Európa valódi vezetői, és ezért hálásak vagyunk

Hirdetés

Robinson arról is beszélt, hogy mára Orbán Viktor jól csengő név lett az Egyesült Királyságban, pedig évekkel ezelőtt még senki nem tudta, ki Magyarország vezetője. “Mostanra viszont Orbán Viktor megmutatta és bebizonyította, hogy Európa legerősebb vezetője. Évekkel ezelőtt még Salvini is szélsőségesnek számított az európai politikai palettán, de ahogy közben a körülmények és az emberek véleménye megváltozott, ő lett Európa egyik erős embere.” – mondta a portálnak.

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter megint kiborította a bilit most Orbán Viktorról mesélt!

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés