Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kudlik Júlia előkerült: így néz ki most a 77éves legendás tévés ,aki különös kijelentést tett és meglepő dolgot árult el
Mindenegyben Blog - 2023. április 15. (szombat), 17:01

Kudlik Júlia előkerült: így néz ki most a 77éves legendás tévés ,aki különös kijelentést tett és meglepő dolgot árult el (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 15

Kudlik Júlia 77 éves, csaknem 20 éve visszavonultan él Szentendrén. Nem jár tévéműsorokba, nem tartja a kapcsolatot az egykori kollégáival, nyilvános szereplést pedig csak ritkán vállal. Most azonban egy könyvbemutató erejéig újra a közönség elé lépett és értékes gondolatokat is megosztott a közönséggel.

Ismét műsorvezető volt

Kudlik Júlia a 2. kerületi Klebelsberg Kastélyban műsorvezetőként lépett fel Bencsik Gábor legújabb, Mari története című könyvének bemutatóján. Az egykori bemondó hiába él hosszú évek óta civilként, az emberek a mai napig szeretettel gondolnak rá vissza, és megragadnak minden olyan alkalmat, amikor személyesen találkozhatnak vele.

Hirdetés
[ ]

Mindenkihez volt egy kedves szava

A rendezvényre érkezőket szeretettel és hatalmas mosollyal az arcán fogadta a legendás bemondó, akinek mindenkihez volt egy kedves szava – írja a Blikk. A 77 éves Kudlik Júlia ma is a korát meghazudtoló formában van, a külseje ugyanolyan kifogástalan, mint azt tőle korábban megszokhatták.

KUDLIK JÚLIA A PÉNTEK ESTI KÖNYVBEMUTATÓN /FOTÓ: CZERKL GÁBOR

Semmit sem változott

Kudlik Júlia profizmusa ennyi év alatt mit sem változott, a tőle megszokott precizitással és könnyedséggel kérdezte az írót. Az egykori tévés a közel egyórás bemutató során nemcsak kérdezett, de néhány gondolatát is megosztotta. Többek között elárulta, hogy számára mi a legfontosabb az életben.

Szeretet

„Az élet lényege a szeretet, amit csak szeretve lehet megtanulni. Az a valaki, akit nem szeretnek, egész életében keresni fog, és vágyódni valami olyan iránt, amit nem kap meg. Úgy kell szeretni, ahogy a másiknak jó, és nem úgy, ahogy nekünk. Persze, nem vagyok ebben teljesen biztos, de ezt tapasztalom” – fejtette ki az egykori bemondó.

KUDLIK JULI ÉS BENCSIK GÁBOR /FOTÓ: CZERKL GÁBOR

Vallás

Hirdetés

Kudlik Júlia aki a hithez való viszonyáról is őszintén vallott. „Sajnos, a hit a mai világban eltűnt, elszállt, pedig nagyon fontos dolog, Hogy juthattunk el ideáig? Hogy lehet hit nélkül élni?” – tette fel a kérdést Kudlik, akit a bemutató után elárasztották a gratulációkkal.

Méltatlan módon bántak vele

Kudlik Júliát 2001-ig láthattuk a képernyőn, majd 2006-ban, egy évvel azután, hogy a Magyar Televízió Örökös Tagja lett, csoportos leépítés áldozatává vált. Mivel nem volt rá szükség, többedmagával együtt elküldték. Úgy hírlik, megalázó módon tették mindezt: állítólag Kudlik egyik nap arra lett figyelmes, hogy már nem működik a beléptetőkártyája, ami a tévé épületébe való bejutáshoz volt szükséges.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés