Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kudlik Júlia előkerült: így néz ki most a 77éves legendás tévés ,aki különös kijelentést tett és meglepő dolgot árult el
Mindenegyben Blog - 2023. április 15. (szombat), 17:01

Kudlik Júlia előkerült: így néz ki most a 77éves legendás tévés ,aki különös kijelentést tett és meglepő dolgot árult el (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 ápr 15

Szentendrén él

Az elmúlt időszakban szinte teljesen elvonult a nyilvánosság elől, saját elmondása szerint manapság már a tévét sem kapcsolja be. Egyedül, a saját maga alkotta szabályrendszernek megfelelően él Szentendrén.

Szeretetet terjeszt

Nyugdíjazása után Szentendrén találta meg az a közösséget, ahol az amerikai földműves asszonyoktól származó patchwork, vagyis foltvarrás művészetét elsajátíthatta. „Mondták, hogy vannak ilyen patchwork kiállítások, akkor már kapiskáltam mi is az a foltvarrás, és beneveztem egy ilyen útra. Minden évben mentünk az európai kiállításokra a munkáinkkal – mesélte egy 2017-es felvételen a Delta korábbi műsorvezetője. Kudlik Júlia a rá jellemző precizitást immár a kézimunkáiban, a népdalokban, az irodalom és a szeretet terjesztésében éli meg. Az ország különböző településein rendszeresen feltűnik és a helyi tévéknek szívesen ad interjút.

Hirdetés
[ ]

Beteg világ

A tévés korábban Szvorák Katalin népdalénekessel járta az országot, egy fellépésükön a szeretetről ezt mondta: „Ezen a mai beteg világon, amikor sokaknak az anyagiak, a hatalom, az élvezetek birtoklása a legfőbb jó, amikor a ma embere csak győzni, fogyasztani és uralkodni akar, nos ezen csak a szeretettel lehet változtatni.” – mondta a tévés legenda. Kudlik Júlia hozzátette: „A rosszak azért olyan erősek, mert a jók olyan gyöngék.” Szerinte a jóknak az kell legyen a feladata, hogy a hatalom szeretete helyett a szeretet hatalmát hirdessék, tanítsák és terjesszék.” – tette hozzá a volt tévés.

Páratlan szakmai életút

Több mint 40 éven keresztül láthattuk Kudlikot a Magyar Televízióban bemondónőként, hírolvasóként és műsorvezetőként. 1965-től egészen 1996-ig vezette a Delta című műsort, műsorvezetője volt az 1971-es, 1972-es és 1981-es Táncdalfesztiválnak, később a Kodály énekversenynek, illetve számos népdal és népzenei vetélkedőnek – Nyílik a rózsa, Fölszállott a páva, Repülj páva, Interfórum -, valamint a Tapsifüles című könnyűzenei műsornak. Alapító tagja volt az Iskolatelevíziónak, számos tévéfesztivál és díjátadó gála háziasszonyaként is láthattuk.

Kapcsolódó cikkünk
Emlékeztek még rá? A ma 78 éves Kudlik Júlia így néz ki ma: a Magyar Televízió bemondónője egykor és napjainkban ❣❣

Kudlik Júlia előkerült: így néz ki most a 78éves legendás tévés ,aki különös kijelentést tett és meglepő dolgot...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés