Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Lakossági figyelmeztetést adtak ki 2023. május 16-ra , azaz KEDDRE! HA ESTE/ÉJJEL EZT TAPASZTALJA A LAKÁSÁBAN MARADJON TÁVOL A VÍZVEZETÉKTŐL, AJTÓTÓL, ABLAKTÓL, NE HASZNÁLJA A CSAPOT, A ZUHANYZÓT, A FÜRDŐKÁDAT ÉS A VEZETÉKES TELEFONT!
Mindenegyben Blog - 2023. május 16. (kedd), 17:59

Lakossági figyelmeztetést adtak ki 2023. május 16-ra , azaz KEDDRE! HA ESTE/ÉJJEL EZT TAPASZTALJA A LAKÁSÁBAN MARADJON TÁVOL A VÍZVEZETÉKTŐL, AJTÓTÓL, ABLAKTÓL, NE HASZNÁLJA A CSAPOT, A ZUHANYZÓT, A FÜRDŐKÁDAT ÉS A VEZETÉKES TELEFONT! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 16

Ha megfelelő biztsítást kötünk, akkor a vihar okozta károk megtérhetnek, ám a legjobb megelőzni a bajt- magyarázta Olt Boglárka, a Generali Biztosító kommunikációs vezetője.

Kármegelőzési tippek vihar esetére1. Győződjünk meg róla, hogy a nyílászárókat gondosan bezártuk. Ezzel megelőzhetjük, hogy a hirtelen feltámadt szél becsapja az ajtókat, ablakokat, kárt okozzon bennük, kitörje az üveget, illetve, hogy a nyitott ablakokon keresztül befolyjon a csapadék.2. Áramtalanítsuk, és a konnektorból húzzuk is ki az elektromos készülékeket berendezéseket, hogy egy esetleges áramszünet ne tegye tönkre azokat.3. Autónkkal ne parkoljunk fa alá, hiszen a letörő ágak komoly károkat okozhatnak gépjárművünkben.4. Ne hagyjuk a kertben, a teraszon értékeinket.

Hirdetés
[ ]

5. A kerti bútorokat is összetörheti a viharos erejű szél, győződjünk meg arról, hogy védett helyre vittük őket.6. Jégeső esetén gépkocsinkkal álljunk fedett helyre, garázsba!

7. Felhőszakadás esetén a mélygarázsban tartott autónk a lezúduló csapadékvíz okozta károknak is ki van téve, ha lehet, álljunk ki az utcára, ügyelve arra, hogy ne parkoljunk vele fa alá alá.

8. Ha út közben ér bennünket a vihar, fokozottan óvatosan vezessünk, hiszen a csúszós utak és a rossz látási viszonyok miatt gyakoribbak a balesetek.

9. A macskákat és a kisebb testű kutyákat vigyük be a házba. A nagyobb villámoktól és a mennydörgéstől megijedhetnek, és elkóborolhatnak.10. Felhőszakadás, jégeső után ellenőrizzük, hogy károsodott-e valamely értéktárgyunk, ha igen, két munkanapon belül jelentsük azt be biztosítónknál.

11. A lakásban elektromos készüléket ne használjunk a vihar alatt, pl. hajszárítót, vezetékes telefont.Bár a hétvégén kevesebb zivatarra lehet számítani, még nincs vége a villámveszélynek.– Ma még folytatódik a zivataros idő, holnap egyre kevesebb villámlás várható- mondta Pártai Lucia – A hétvégén átmenetileg hűvösebb, de szárazabb lesz az idő, jövő héttől azonban ismét zivataros időszak következik.Oszd meg kérlek, mert ÉLETET MENTHETSZ! Segítsük egymást egy megosztással! Köszönjük!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés