x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Leesett a rajongók álla – Ő Vastag Csaba szerelme, hónapok óta titokban tartotta
Mindenegyben Blog - 2022. május 13. (péntek), 08:55

Leesett a rajongók álla – Ő Vastag Csaba szerelme, hónapok óta titokban tartotta (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 13

A sármos zenész annyira odavan a kedveséért, hogy már a családalapításra is készen áll.

 

Hirdetés
[ ]
Vastag Csaba és gyönyörű szerelme, Evelin tavaly ősszel találkoztak egymással, és gyorsan kiderült, valami különleges van köztük. Az első beszélgetéseket követően az énekes sms-ekkel kezdte bombázni kiszemeltjét, kis idővel később pedig szerelem alakult ki közöttük.Mostanra a legfontosabb személyekké váltak egymás életében, amit jól mutat, hogy összeköltöztek, és szinte minden idejüket együtt töltik.

„Mindent megbeszélünk egymással, nincsenek titkaink, és eldöntöttük, hogy őszintén megosztunk egymással mindent, a legapróbb dolgokat is. A legtöbb helyre együtt megyünk, beleértve a koncerteket is, tehát Evelin minden fellépésre elkísér. Szeretünk mindent együtt megélni, minél több időt együtt tölteni. Amint lehetőségünk nyílt rá, össze is költöztünk” – mesélte a  megkeresésére Csaba, akinek kedvesében egy komoly tervekkel és célokkal rendelkező nőt tisztelhetünk.

„A családom nem igazán tehetős, hamar elkezdtem dolgozni, és több mindenben kipróbáltam magam. Van tapasztalatom a kereskedelemben, a szépségiparban, és közben időt szántam arra, amit igazán szeretek: nyelveket tanultam. Ez nagyon érdekel, és azt hiszem, a jövőmet is ebben látom. Jól beszélek angolul, elég gyorsan megtanultam felsőfokon héberül, és gyerekkorom óta anyanyelvi szinten beszélem a beás nyelvet. Jelenleg is tanulói jogviszonyban vagyok, közben egy vállalkozást is igyekszem indítani. Hiszek benne, hogy beválik majd, mert fontos, hogy tényleg megálljak a saját lábamon, hogy egyenrangú társak legyünk. Mindeközben persze, foglalkoztat a háztartás vezetése, és igyekszem jó társ lenni a Csabi által járt, nem egyszerű úton” – mondta magáról Evelin.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés