x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma 75 éves Kern András. Boldog születésnapot neki! 👍 akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen!
Mindenegyben Blog - 2023. január 28. (szombat), 10:06

Ma 75 éves Kern András. Boldog születésnapot neki! 👍 akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! " A család, az egészség és a szeretet sokkal fontosabb, mint..

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 28

Ma 75 éves Kern András. Boldog születésnapot neki! 👍akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! " A család, az egészség és a szeretet sokkal fontosabb, mint.. 

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

"Kedves barátaim, kedves olvasók!75 év alatt rengeteg tapasztalatot szerez az ember, de el kell mondanom, hogy ezen a napon szeretnék kizárólag a jóra koncentrálni. Üzenetem nagyon egyszerű volna. Töltsetek el szeretteitekkel annyi időt, amennyit csak tudtok, mert sosem tudhatjátok, hogy meddig lesz rá lehetőségetek.

Kern András a tegnapi Arcképben elárulta, hogy mióta küzd depresszióval és mit mondott neki Popper Péter amikor segítséget kért tőle. Felidézi édesanyja hasonló betegségét és azt, hogy szülei miképp élték túl a második világháborús zsidóüldözést. Elárulta, hogy mind jobban zavarja, hogy már elmúlt a "főszerepség", beszéltünk arról az évtizedről is, amikor az alkohol fontos szerepet játszott az éltében. A tegnapi adás, nézzétek, szeressétek:

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés