Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Magyarország egykori pénzügyminisztere, Békesi László :Orbán lemondása az egyetlen remény ! Eközben felszólították Orbán Viktort – Távozzon a posztjáról
Mindenegyben Blog - 2022. július 17. (vasárnap), 09:59

Magyarország egykori pénzügyminisztere, Békesi László :Orbán lemondása az egyetlen remény ! Eközben felszólították Orbán Viktort – Távozzon a posztjáról

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 17

Magyarország egykori pénzügyminisztere, Békesi László közzétette a bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy Orbán Viktor lemondása megmenthetné a forintot.

Ma lemondott Boris Johnson britt miniszterelnök. A lemondás hírére azonnal erősödni kezdett az angol font árfolyama – a jegybank kamat emelése nélkül, a brexit gazdasági kárai ellenére. A lemondás ténye ugyanis reményt, esélyt jelent egy hatékonyabb, hitelesebb politika számára. Ezt a befektetők, a pénzpiacok azonnal beárazzák.

Ugye nem is olyan nehéz hatékonyan fellépni a romló árfolyam és a növekvő infláció ellen? Íme a recept! – írja Békesi.

Donáth Anna:

MINDENKIT ÁTVERTEK
Lépjünk egyet hátra, hogy megértsük, mi történik valójában ma Magyarországon.
Emelkedjünk kicsit a KATA-tüntetések és hídlezárások, a gázáremelés, a villanyáremelés és az extraadók zaja fölé, hogy távolabbról nézhessünk arra, ami itt zajlik velünk, körülöttünk.
A magasból ugyanis ez a közelről kaotikusnak tűnő helyzet világos összképpé áll össze.
Azok a politikusok, akik ezt az országot 12 éve irányítják, mindenkit átvertek. Átverték az ellenzékre szavazókat, átverték a politikától távol maradókat, és ami a legmegdöbbentőbb:
átverték a saját szavazóikat is.
Átverték, mégpedig háromszor.
Először a “fideszes gazdasági csodával" vertek át minket. Azzal, hogy valamit jobban tudnak, mint elődeik, és unortodox módszereik repítik a gazdaságot.
Miközben mára bebizonyosodott, hogy a fenntarhatatlan látszateredményeket pusztán az EU-s pénzek elképesztő mértékű beáramlása okozta.
A kijózanító valóság most, a gazdasági válságban omlik ránk. Nincsenek tartalékok, a gazdaság nem tud ellenállni a begyűrűző krízisnek, elszállt az infláció, elértéktelenedik a forint, és a magyar emberek életszínvonala hónapok alatt éveket zuhan vissza.
Azután mindenkit átvertek a választási ígéreteikkel. Azt hazudták, náluk a bölcsek köve: megszorítások és adóemelés nélkül lesznek úrrá a válságon, és még a rezsicsökkentéshez sem nyúlnak majd.
Minden állításuk hazugság volt. A választások után megszorításokkal kezdtek, adóemeléssel folytatták, és most a rezsicsökkentést is eltörölték. Családok százezreinek megélhetése válik hónapról-hónapra bizonytalanabbá intézkedéseik nyomán.
A harmadik átverésük: hogy kezelni tudják a tomboló gazdasági válságot. Miközben Nagy Márton gazdasági miniszter beiktatása óta 10%-ot zuhant a forint és egyszámjegyűből kétszámjegyűvé robbant az infláció. És megszorításaik láthatóan semmilyen módon nem szabnak gátat a hanyatlásnak.
Intézkedéseik kétségbeesett kapkodások, társadalmi egyeztetés, tervezettség és valós számítások nélkül. A szociális érzék és a hosszú távú gondolkodás pedig teljesen hiányzik a jelenlegi kormány munkájából.
12 év gátlástalan átverése omlik most ránk, mindannyiunkra, politikai hovatartozástól függetlenül.
A gázáremelés miatt sokaknak választani kell, hogy a gyerek új cipőt vagy új iskolatáskát kap-e augusztusban. A tönkretett KATA miatt százezrek havi bevétele és életszívonala zuhant vissza évekkel ezelőtti szintre. A vágtázó infláció miatt pedig lassan már a középosztály is azt számolgatja, hogy tart ki a hó végéig a fizetés.
Mégis, még ezeknél a személyes tragédiáknál is súlyosabb bűn, amit a jelenlegi kormány elkövetett azzal, hogy egy teljes társadalmat átvertek.
Egyetlen politikus sem engedheti meg magának, hogy tudatosan és folytatólagosan átverje szavazóit és a népet, melynek szolgálatára felesküdött. A jelenlegi kormány nemcsak azért fog megbukni, mert nem tudja kezelni az országban tomboló gazdasági és szociális válságot, hanem azért is, mert erről 12 éven át hazudott a magyar embereknek.
Ezért a következő kormányt csak olyan politikai erő vezetheti majd, amelyről a választók elhiszik, hogy soha nem verné át őket hatalomvágytól elvakítva.
Erre pedig csak hiteles, szavahihető és tiszta múltú politikusok képesek.
Felszólították Orbán Viktort – Távozzon a posztjáról!

Orbán Viktor egész pályás letámadást intézett a magyar emberek ellen: velük fizetteti meg a Fidesz kudarcos politikájának és folytonos hazugságainak árát – kezdte Facebook oldalán közzétett bejegyzését a párt.

A Párbeszéd szerint ugyanis a miniszterelnök hazudott az április 3-ai választás kampányában, és hazudik most is, miközben képtelen kezelni a saját hazugságaiból fakadó válságot és káoszt.

A PÁRT ÚGY LÁTJA, EBBŐL MÁR CSAK AZT KÖVETKEZHET, HOGY ORBÁN VIKTOR KORMÁNYÁNAK LE KELL MONDANIA.

“Magyarország a reménytelenség és a kiszolgáltatottság országává vált. Nincs már olyan terület, ahol az Orbán-kormány eredményt mutathat fel. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy Orbán Viktor kampányígéretei az emberek megtévesztését szolgálták” – hangsúlyozták.

Hozzátették: “A katasztrofális gazdaságpolitikából fakadó infláció, a kata statáriális szétverése, a rezsicsökkentés pánikszerű megszüntetése és az Orbán-csomag többi megszorítása külön-külön is súlyos terheket ró a magyar családokra, de így, együtt teljes kilátástalanságba sodorja őket”.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés