x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Magyarországon dolgozó szívsebész megrázó vallomása:
Mindenegyben Blog - 2019. május 15. (szerda), 20:58

Magyarországon dolgozó szívsebész megrázó vallomása: "Zajlik a nagy koleszterin átverés, ez egy olyan biznisz, ami majdnem olyan jövedelmező, mint a rákbiznisz, az onkológia mert.." - Aki teheti ossza meg, döbbenet amiket elárul! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 15De akkor miért van annyi beteg ember?


Nos, a forgalomban lévő sók jelentős része nem tiszta só. Káliummal és egyéb anyagokkal van “dúsítva”, némelyikben még higanyt is kimutattak.


VALÓJÁBAN EZEK azok, amik mérgezik az emberi szervezetet, és nem a tiszta, természetes forrásból származó só.


Az ipari előállítása ennek tudatában zajlik. Az élelmiszeripar szoros összefonódásban van az egészségüggyel… a mérgező só ugyanis beteg embereket termel ki hosszabb távon, akiket becsatornázhatnak, mint jövőbeni beteg, különféle vérnyomás és egyéb koleszterin problémákkal.
Rá fogják a sófogyasztásra, és egyéb ételekre, ezáltal sóhiányban tartják a lakosság jelentős részét, így a betegeknek idővel még több problémájuk jelentkezik.
A német Test magazin vizsgálata alapján, akármennyit fizetünk is a sóért, a pénzért legnagyobb részben ugyanazt kaptuk: nátrium-kloridot.

Hirdetés
[ ]


A népesség körében egyre több a megbetegedés világszerte, és egyes kutatók, szívsebészek- mint például a magyar Papp Lajos – szerint egyértelműek az összefüggések.
Zajlik a nagy koleszterin átverés, ez egy olyan biznisz, ami majdnem olyan jövedelmező, mint a rákbiznisz, az onkológia.
Az emberek egy életen át tartó kezelésre szorulnak a sót övező mesterségesen elterjesztett tévhitek következtében. Ha valaki bekerül ebbe az ördögi körbe, akkor pedig nagyon nehéz kikerülnie.
Ez pedig rengeteget hoz a fehér köpenyes bűnözők konyhájára…
Amennyiben te is érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Köszönjük!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (71)
Hirdetés
Hirdetés