Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Magyarországon dolgozó szívsebész megrázó vallomása:
Mindenegyben Blog - 2019. május 15. (szerda), 20:58

Magyarországon dolgozó szívsebész megrázó vallomása: "Zajlik a nagy koleszterin átverés, ez egy olyan biznisz, ami majdnem olyan jövedelmező, mint a rákbiznisz, az onkológia mert.." - Aki teheti ossza meg, döbbenet amiket elárul! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 máj 15



De akkor miért van annyi beteg ember?


Nos, a forgalomban lévő sók jelentős része nem tiszta só. Káliummal és egyéb anyagokkal van “dúsítva”, némelyikben még higanyt is kimutattak.


VALÓJÁBAN EZEK azok, amik mérgezik az emberi szervezetet, és nem a tiszta, természetes forrásból származó só.


Az ipari előállítása ennek tudatában zajlik. Az élelmiszeripar szoros összefonódásban van az egészségüggyel… a mérgező só ugyanis beteg embereket termel ki hosszabb távon, akiket becsatornázhatnak, mint jövőbeni beteg, különféle vérnyomás és egyéb koleszterin problémákkal.




Rá fogják a sófogyasztásra, és egyéb ételekre, ezáltal sóhiányban tartják a lakosság jelentős részét, így a betegeknek idővel még több problémájuk jelentkezik.




A német Test magazin vizsgálata alapján, akármennyit fizetünk is a sóért, a pénzért legnagyobb részben ugyanazt kaptuk: nátrium-kloridot.

Hirdetés
[ ]


A népesség körében egyre több a megbetegedés világszerte, és egyes kutatók, szívsebészek- mint például a magyar Papp Lajos – szerint egyértelműek az összefüggések.




Zajlik a nagy koleszterin átverés, ez egy olyan biznisz, ami majdnem olyan jövedelmező, mint a rákbiznisz, az onkológia.




Az emberek egy életen át tartó kezelésre szorulnak a sót övező mesterségesen elterjesztett tévhitek következtében. Ha valaki bekerül ebbe az ördögi körbe, akkor pedig nagyon nehéz kikerülnie.




Ez pedig rengeteget hoz a fehér köpenyes bűnözők konyhájára…




Amennyiben te is érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Köszönjük!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés